€ 52,32
€ 35,58
Bespaar 32% (€ 16,74)
Promotie 32% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Osteo Rhumal

Osteo-RHUMAL is een natuurlijk product dat een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige glucosamine en chondroïtine uit de zee bevat, twee bestanddelen van het kraakbeen van ons lichaam, en een extract van een plant met rustgevende eigenschappen, de Uncaria tomentosa (kattenklauw). Osteo-RHUMAL is ook verrijkt met sporenelementen (koper en mangaan). Geen enkele behandeling kan artrose genezen en vernietigd kraakbeen weer opbouwen; we kunnen alleen het slijtageproces vertragen. De toediening van Osteo-RHUMAL verschaft de nodige glucosamine om de gewrichten te ondersteunen.
 • Beschermt het kraakbeen.
 • Ondersteunt de mobiliteit door voor een goede smering van de gewrichten te zorgen.
 • Verlicht de pijn en de klachten van inflammatoire oorsprong.
 • Speelt een rol in de synthese van de kraakbeenmatrix.

Gebruik van Osteo Rhumal

2 tot 3 capsules per dag in een inname bij de maaltijd.

Ingrediënten Osteo Rhumal

D-glucosaminesulfaat 2KCl 500 mg, chondroïtinesulfaat 400 mg, Uncaria tomentosa 50 mg, mangaan 0,67 mg (33% van de ADH), koper 0,33 mg (33% van de ADH), vulstof (maltodextrine), stabilisator (magnesiumstearaat), capsule (E171, gelatine).

Waarschuwing

Osteo-RHUMAL wordt niet aanbevolen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen die met immunosuppressiva behandeld worden.
Het supplement wordt gewonnen uit het schild van schaaldieren. Sommige mensen zijn allergisch voor het vlees van schaaldieren. Hoewel het vlees verwijderd is om alleen het schild te gebruiken, kan een allergische reactie niet uitgesloten worden.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding.
Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 52,32
€ 35,58

Laatste reviews en ervaringen met Osteo Rhumal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Soutien essentiel

  J'ai passé les 55 ans et je suis enseignant. Toujours debout et souvent amené à emprunter les escaliers ... Ce produit aide à atténuer la fatigue articulaire et en même temps l'entretien! Très content et pour le début de l'année scolaire je n'ai besoin que d'une prise par jour.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Très bien

  Conseille par mon medecin

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Een vriend voor het leven

  Dankzij Osteo-rhumal kan ik mijn sport zonder pijn blijven beoefenen. Inderdaad, aangezien ik ze dagelijks neem zijn mijn gewrichten vaak pijnlijk. Een kuur van twee of drie tabletten per dag in de winter, dan een per dag voor de rest van het jaar. Bedankt, Osteo-Rhumal.

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteo Rhumal kopen

Je kan Osteo Rhumal van het merk Astel Medica , geproduceerd door PHACOBEL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Astel Medica - Artiplus & Osteo Rhumal of via de volgende categorie:
50+ > Soepele Gewrichten