€ 6,72
€ 5,31
(€ 26,55 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 1,41)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Osmoleine Neuszalf

Osmoleine Neuszalf 20g
€ 6,72
€ 5,31
(€ 26,55 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Osmoleine neuszalf

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een neus operatie kreeg ik 2 zalven mee. De osmoleine en een andere met dezelfde werking. Osmoleine is de beste. Is zacht en geeft een fris gevoel in de neus. Is verzachtend en makkelijk in de neus te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt effectief voor het losmaken van korsten in de neus. Hersteld de natuurlijke neusflora. Makkelijk en snel aan te brengen. Makkelijke verpakking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief voor verstopte neuzen en voor het verlichten van luchtwegverstoppingen. Kan zelfs een beginnende verkoudheid stoppen. Kan ook keelpijn verlichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De zalf helpt goed om korsten in de neus te verzachten. Bovendien heeft de zalf een eucalyptusachtige geur waardoor ze ook kan gebruikt worden ter verlichting van verkoudheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zit met een snotvalling van formaat en mijn neus is geïrriteerd. Ik kan er bijna niet aankomen van de pijn. Maar als ik er dan Osmoleine Neuszalf in wrijf, een klein beetje inmasseren en de irritatie verdwijnt! Dit is een product dat zijn plaats verovert heeft in mijn huisapotheek.

Osmoleine Neuszalf kopen

Je kan Osmoleine Neuszalf van het merk Pharmacobel, geproduceerd door PHARMACOBEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus