€ 25,57
€ 21,73
Bespaar 15% (€ 3,84)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad Happy Medium Oogpleister

Oogpleister voor behandeling van lui oog. ORTOPAD® HAPPY is vervaardigd van zacht katoenen vlies voor hoog draagcomfort. Lucht doorlatend en met hypoallergene hot melt-lijm. Zacht kussen met lichtdichte laag voor betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met 5 geheel nieuwe grote motieven voor meisjes en jongens.
 
Algemeeen :
- 5 nieuwe grote motieven voor meisjes en jongens, zonder glitter
- afzonderlijk verpakte oogpleisters
- een gebruiksaanwijzing per verpakking
- doos van 50 stuks

Indicatie

Van 2-5 jaar
Ortopad Happy Medium Oogpleister 50 stuks
€ 25,57
€ 21,73

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad happy medium oogpleister

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer mooie, leuke oogpleisters. Fijn dat er eens andere motiefjes zijn! Ook mijn zoontje kon deze nieuwe prentjes zeer appreciëren. Ze zijn zacht voor de huid en irriteren nauwelijks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoontje van 5 jaar vond deze orto pad oog plakkers super cool. de dino , schildpad , hondjes , traktor en de konijnen zijn super mooi. deze kunnen zowel jongens als meisjes dragen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer kleurrijke dressings die mijn driejarige kleinzoon bevallen, ze zijn van goede grootte en houden goed bij elkaar, soms zelfs te veel omdat ze sporen achterlaten omdat hij een zeer fragiele huid heeft
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  patch aangenaam om te dragen voor mijn zoon de kleuren en ontwerpen zijn zeer gewaardeerd, dus hij is blij om ze te dragen en vindt het leuk om de nieuwe ontwerpen te laten zien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie oogpleisters met hele figuren op. Mijn zoontje vindt ze leuk. belangrijk, want als ze dit moeten dragen is het vaak voor een langere tijd en dan moet dit meevallen. Een tractor of 2 hondjes, echt schattig om zo rond te lopen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, goede maat, niets te zeggen en de verschillende ontwerpen zijn zeer succesvol en bevallen mijn 4 jarige zoon, die graag elke ochtend één kiest.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogplakkers draagt onze dochter wel de gewone bruine plakkers trekt ze er gewoon vanaf nu kan ze elke dag een ander motief op haar oogje ene keer links en andere keer rechts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben nergens goedkopere gevonden (alleen duurdere) en toch is de kwaliteit heel goed, geen irritatie aan de ogen bij het verwijderen, leuke prints,blijven goed plakken en toch gemakkelijk te verwijderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  toffe figuurtjes voor kinderen, de pleisters zijn met een zacht kussentje voor het oog, blijven mooi hangen maar plakken ook niet te hard dat er irritatie zou optreden door het aftrekken van de pleister
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Ortopad Happy Medium Oogpleister 50 stuks is op dit ogenblik de best geschikte oogpleister voor mijn zoontje. De witte versie trekt hij af. Deze versie niet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie pleister met leuke tekeningen. Handig verpakt. Bij het verwijderen blijft er wel wat plak achter soms, niet altijd fijn voor de kindjes. Gelijkaardige kwaliteit als de andere Ortopad oogpleister.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer huidvriendelijke pleister die goed blijft zitten gedurende een hele dag. Ook met verschillende motieven mogelijk, maar ook in een onopvallende huidskleur.

Ortopad Happy Medium Oogpleister kopen

Je kan Ortopad Happy Medium Oogpleister van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters