€ 12,99
€ 11,69
Bespaar 10% (€ 1,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Rabarber helpt de darmtransit te vergemakkelijken en vijg* draagt bij aan een goede intestinale gezondheid. 
(*voor 2 tabletten)


Gebruik van Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Neem tot maximaal 2 tabletten per dag, ‘s avonds, met een groot glas water. Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Waarschuwing

Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 12,99
€ 11,69

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Efficiënt en goede prijs-kwaliteitverhouding

  Efficiënt en goede prijs-kwaliteitverhouding

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Deze blokjes zijn een goed en doeltreffend product zonder bijwerkingen, ik denk aan krampen of buikloop.. Het is prijs kwaliteit zeker aan te bevelen en heeft een aangename smaak en is gemakkelijk op te kauwen en overal mee te nemen zonder problemen., geen vloeistof nodig op in te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ideaal middel om vlotte transit te krijgen. Heb alles al geprobeerd en dit is het eerst dat ik niet zo een flatulentie krijg en ook nog gezond is. Werkt als een tierelier

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje kopen

Je kan Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres Moeilijke Transit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie