€ 12,99
€ 11,69
Bespaar 10% (€ 1,30)

Omschrijving van Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Ortis Darmtransit Vruchten en Vezels - Gemakkelijke Transit is rijk aan vezels, werkt doeltreffend en zacht. Kauwblokjes met concentraat van vruchten en vezels.
 • Rabarber helpt de darmtransit te vergemakkelijken.
 • Tamarinde staat bekend om het bevorderen van de transit dankzij een ballastwerking.
 • Vijgen dragen bij aan een goede intestinale gezondheid.
 

Indicatie

Kauwblokjes met concentraat van vruchten en vezels. Bevat rabarber die helpt de darmtransit te vergemakkelijken, tamarinde die staat bekend om het bevorderen van de transit dankzij een ballastwerking en vijgen die dragen bij aan een goede intestinale gezondheid.

Gebruik van Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

‘s Avonds 1 blokje innemen samen met een groot glas water.
Naargelang uw persoonlijke gevoeligheid kan de ideale dosis tussen 1/2 en 2 blokjes liggen.

Ingrediënten Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Waarschuwing

Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 12,99
€ 11,69

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Efficiënt en goede prijs-kwaliteitverhouding

  Efficiënt en goede prijs-kwaliteitverhouding

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deze blokjes zijn een goed en doeltreffend product zonder bijwerkingen, ik denk aan krampen of buikloop.. Het is prijs kwaliteit zeker aan te bevelen en heeft een aangename smaak en is gemakkelijk op te kauwen en overal mee te nemen zonder problemen., geen vloeistof nodig op in te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ideaal middel om vlotte transit te krijgen. Heb alles al geprobeerd en dit is het eerst dat ik niet zo een flatulentie krijg en ook nog gezond is. Werkt als een tierelier

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje kopen

Je kan Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje van het merk Ortis , geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres Moeilijke Transit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie