€ 14,50
€ 10,73
(€ 7,15 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 3,77)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Ortis Red Energy BIO

RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert en:
  • helpt de geest actief te houden;
  • helpt de waakzaamheid te ondersteunen;
  • helpt zenuwachtigheid onder controle te houden.

Gebruik van Ortis Red Energy BIO

De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet. Er wordt aangeraden niet meer dan 3 flesjes per dag in te nemen.

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Ingrediënten Ortis Red Energy BIO

Tarwesiroop* (zonder gluten), water, citroenconcentraat*, droog guarana-extract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 250 mg/15 ml), maltodextrine*, natuurlijk aroma. 
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Waarschuwing

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Red Energy BIO 10x15 ml
€ 14,50
€ 10,73
(€ 7,15 / 100 ml)

Ortis Red Energy BIO kopen

Je kan Ortis Red Energy BIO van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Festival of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid