€ 14,99
€ 11,39
(€ 7,59 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 3,60)
Promotie 24% korting

Omschrijving van Ortis Red Energy BIO

RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert en:
 • helpt de geest actief te houden;
 • helpt de waakzaamheid te ondersteunen;
 • helpt zenuwachtigheid onder controle te houden.

Indicatie

RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert en: Helpt de geest actief te houden Helpt de waakzaamheid te ondersteunen Geen zenuwachtigheid veroorzaakt.

Gebruik van Ortis Red Energy BIO

De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet. Er wordt aangeraden niet meer dan 3 flesjes per dag te nemen. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Red Energy BIO

Tarwesiroop* (zonder gluten), water, citroenconcentraat*, droog guarana-extract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 250 mg/15 ml), maltodextrine*, natuurlijk aroma. *Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Waarschuwing

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 14,99
€ 11,39
(€ 7,59 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Red Energy BIO

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goede evaluatie

  Het is een goed natuurproduct dat een goed effect heeft op het gebrek aan energie. Wees voorzichtig om het niet op de lange termijn te gebruiken, anders heeft het geen effect.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Efficace

  A conseiller durant les périodes de blocus et d'examens.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Snel terug energie

  Dit is een prima middel tegen het namiddag dipje of als je een beetje extra energie nodig hebt. Ook na ziekte kan het je wat ondersteunen. Zelf gebruik ik dit product al jaren en de nieuwe versie werkt nog sneller dan de oude.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Red Energy BIO kopen

Je kan Ortis Red Energy BIO van het merk Ortis , geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Festival of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid