€ 9,30
€ 6,60
Bespaar 29% (€ 2,70)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Bijsluiter van Ortis Propex Express 45 tabletten

Omschrijving van Ortis Propex Express

De Propex EXPRESS ingredienten versterken het organisme dat zich moet weren tegen de harde winter: 
Andrographis en Siberische ginseng versterken de weerstand van het organisme
 • Andrographis vergroot het ademhalingsgemak
 • Siberische ginseng geeft het organisme energie in geval van tijdelijke vermoeidheid
 • vitamine C helpt de vermoeidheid te bestrijden
 • vitamines C en E, zink en selenium helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress

Indicatie

Op basis van andrographis en Siberische ginseng die helpen om het organisme snel te versterken.

Voor meer informatie: lees aandachtig de brochure in de bijlage (bijsluiter).

Gebruik van Ortis Propex Express

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 3 x 2 tabletten per dag in tijdens de maaltijd. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: neem 3 x 1 tablet per dag in tijdens de maaltijd


Ingrediënten Ortis Propex Express

Vulstof: microkristallijne cellulose; droog Andrographis-extract (Andrographis paniculata), poeder van geatomiseerd acerolasap (Malpighia punicifolia L.), droog propolisextract, droog Siberische ginseng-extract (Eleutherococcus senticosus), D-alfa tocoferylacetaat, seleniumgist, zinkcitraat, maltodextrine; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, soyalecithine, natriumcarboxymethylcellulose; kleurstoffen: bietenrood; aroma: essentiële olie van Eucalyptus (Eucalyptus radiata).

Waarschuwing

Voorzorgen bij gebruik: Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken bij zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 9,30
€ 6,60

Laatste reviews en ervaringen met Ortis propex express

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  onmiddellijk te gebruiken wanneer je een verkoudheid voelt opkomen en binnen de kortste keren voel je je een stuk beter. Ook nog doeltreffend wanneer je al goed verkouden bent maar dan duurt het natuurlijk iets langer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat ik regelmatig neem als de winter nadert om mijn lichaam een boost te geven en het een weerstand te geven tegen koude en ziektekiemen aanvallen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Propex EXPRESS capsules versterken en versterken het lichaam tegen verkoudheid en griep. Na een dag gebruik is het gevoelige ademhalingscomfort al merkbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend product om de immuniteit te versterken en een beginnende verkoudheid tegen te gaan. Ik heb trouwens een kriebelende keel en in 2/3 dagen had ik mijn verkoudheid verslaan ;)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt snel en efficiënt bij beginnende symptomen van infectie van de luchtwegen, verkoudheid, grieperigheid. Het helpt je om de weerstand te verhogen en aldus om sneller te genezen. Makkelijk te slikken pillen. In tegenstelling tot andere plantaardige extracten zoals euchanicea (dewelke je preventief gebruikt), slik je deze enkel als je daadwerkelijk gevoelens van ziekte ervaart. Zoals bij elk plantaardig middeltje, is een stukje geloof in de werking noodzakelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alleen maar natuurlijke ingrediënten in dit product. Al ervaren dat als je een beginnende verkoudheid gewaar wordt en je neemt het maximum aantal tabletten per dag, je je verkoudheid kan tegen houden.

Ortis Propex Express kopen

Je kan Ortis Propex Express van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Ademhaling of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen