€ 9,99
€ 7,09
(€ 7,09 / 100 g)
Bespaar 29% (€ 2,90)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/06/2019
Bijsluiter van Ortis Beneflora Original 10x10 g zakjes

Omschrijving van Ortis Beneflora Original

Beneflora Original
Combineert de werking van 6 melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus) en vezels. Meer dan 2,5 miljard levende bacteriën per dagelijkse dosis.

Microbiota of darmflora: wat is dat?
De darmflora of microbiota in het maag-darmstelsel is het geheel van bacteriën die in onze darmen leven. De darmen bevatten tot honderdduizend miljard bacteriën, tien keer meer dan er cellen in het menselijk lichaam zijn. Geen wonder dus dat de darmflora zo’n grote invloed heeft op ons algemeen welzijn!

Voor meer informatie over de flora & darmtransit: lees aandachtig de brochure in bijlage. 

Indicatie

Ondersteunt de darmflora

Gebruik van Ortis Beneflora Original

elke ochtend gedurende 10 dagen 1 zakje Beneflora ORIGINAL innemen verdund in water of melk op kamertemperatuur of gemengd met yoghurt. Kinderen van 3 tot 6 jaar: 1/2 zakje (5 g). Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 zakje (10 g).
Droog en koel bewaren. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Beneflora Original

Maltodextrine, (FOS: fructo-oligosacchariden van cichorei (Cichorium intybus L.) - 2,4 g/zakje), 6 melkzuurbacteriën* (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus - minstens 2,5 miljard levende bacteriën/ zakje), erwtenvezels (Pisum sativum L. - 1g/zakje).

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
€ 9,99
€ 7,09
(€ 7,09 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Beneflora Original

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Door aanraden van mijn osteopaat ben ik dit gaan gebruiken is een heel goed product makkelijk in gebruik. Darmflora is zich geleidelijk aan het herstellen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  het is een eenvoudig te gebruiken product, effectief en zacht voor de darmdoorvoer. Het reguleert soepel zonder agressief te zijn en je voelt je minder opgeblazen als je het regelmatig inneemt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Aangezien ik een ontsteking had opgelopen op verre reis, had ik nogal te kampen met problemen met darmen (de ene keer verstopping en dan weer diarree). Sinds 10 dagen gebruik ik nu Beneflora om de dag en er begint inderdaad stabiliteit op te treden. Ik ga zeker nog door met gebruik van dit produkt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Beneflora Original kopen

Je kan Ortis Beneflora Original van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Flora of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Maag & Darmen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora