Orthonat Ovocalm 60 tabletten

Orthonat  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,89
€ 17,90
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Orthonat Ovocalm

Ovomucoïden van kwarteleieren
Meer dan 20% van de bevolking uit onze industrielanden worden in de lente getijsterd door graspollen in de lucht. Maar de lente is niet het enige pollenseizoen. Sommige mensen hebben er een heel jaar lang last van.
 
Er bestaan enkele manieren om dit ongemak te beperken, zoals zich het haar elke avond spoelen, het huis 's ochtends vroeg verluchten, een zonnebril en een hoed dragen enz.
Ovocalm bevat een gestandaardiseerd extract van kwarteleieren (Esoc).
Ovomucoïden zijn enzymen afkomstig uit het eiwit van kwarteleieren (van de soort coturnix benjamina mina). De kwartels worden geruime tijd en grondig geselecteerd en regelmatig door een veearts onderzocht. Deze soort krijgt biologische voeding toegediend waardoor ze eieren produceren die bijzonder rijk aan ovomucoïden zijn.
Al sinds de oudheid is de weldoende activiteit van kwarteleieren bekend. Zo gebruikte Nefertari, de echtgenote van de farao Ramses, kwarteleieren om in vorm te blijven. Maar het gebruiken van kwarteleieren is niet echt aangenaam en veroorzaakt bepaalde ongemakken.
 
Later ontdekte men dat het gunstige effect afkomstig was van een substantie uit het eiwit : de ovomucoïden.

Gebruik van Orthonat Ovocalm

Consumeer 2 tabletten Orthonat Ovocalm per dag tijdens de maaltijd, samen met een groot glas water.

Ingrediënten Orthonat Ovocalm

Ovocalm is een vernieuwend voedingscomplement, zonder nevenreacties.
84 mg ovo-homogenaat van kwarteleitjes (Coturnix Benjamina mina stam) bevattende 336 mg van ovomucoids, 1,5 mg zink (zinkbisglycinaat, 15% ADH). Aroma : natuurlijke zwarte bessen. Zoetstof : sucralose.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 19,89
€ 17,90
Product niet verkrijgbaar

Orthonat Ovocalm kopen

Je kan Orthonat Ovocalm van het merk Orthonat , geproduceerd door VITANUTRINAT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie