€ 5,70
€ 4,73
Bespaar 17% (€ 0,97)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Vitis Orthodontic access borstel

Vitis Orthodontic Tandenborstel is specifiek ontwikkeld voor een effectieve reiniging rond beugels en andere orthodontische apparatuur.
De zeer kleine borstelkop met de speciale “V-groef” in het midden maken een goede reiniging van de elementen met vaste apparatuur mogelijk.

Vitis Orthodontic access borstel 1 stuk
€ 5,70
€ 4,73

Laatste reviews en ervaringen met Vitis orthodontic access borstel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige tandenborstel voor het poetsen van tanden met een blokjesbeugel. Door de korte en de lange haartjes op de tandenborstel kan je alles goed schoonmaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgestelde borstel door orthodontist. Mijn dochter is er wel heel tevreden over : kortere en vooral zachtere haartjes dan een gewone borstel. Ze heeft in een noodgeval eens een gewone borstel gebruikt en daarmee kon ze gewoon niet goed over en rond haar beugel poetsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon heeft bij de plaatsing van zijn beugel deze tandenborstel gekregen van de tandarts. Ideaal om tussen de blokjes te kunnen poetsen. Een gewone tandenborstel kan dit niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Vitis Orthondontic Access Tandenborstel is een hele fijne tandenborstel die zich ook perfect leent om in de boekentas of pennenzak mee naar school te nemen doordat er een afsluitbaar kapje op zit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat mijn kinderen nodig hebben omdat ze met een orthodontische behandeling bezig zijn. Wij hebben nog geen ander gelijkaardig product gebruikt. Het is de orthodontist die ons dit merk heeft aangeraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudige tandenborstel, doch zeer goed in de hand liggend. Deze borstel heeft een ideale platheid en draait daarom niet rond in je hand. Poetst goed rond de blokjes. Mooie frisgroene kleur. Vermeldenswaard is dat er een herbruikbaar beschermkapje op zit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandenborstel met vlakke achterzijde; Goed als je blokjes hebt en je hebt een wondje aan de binnenkant van je wang, dan beschadig je dit niet verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De verkorte borstelhaartjes in het midden van de tandenborstel maakt het poetsen rond en onder de blokjes gemakkelijker. De beschermhoes is ook handig om na gebruik ede tandenborstel op bergen in de beauty case.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tandenborstel voelt eerst een beetje raar aan, want er zijn kleine borsteltjes aan bevestigd dan bij normale tandenborstels uit de winkel. Hierdoor geraakt men echter ook aan verborgen en moeilijk te bereiken plekjes in de mond bij het poetsen. Bevalt me heel goed!

Vitis Orthodontic access borstel kopen

Je kan Vitis Orthodontic access borstel van het merk Vitis, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels