€ 24,22
€ 18,17
Bespaar 25% (€ 6,05)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orozyme Rf2 Sticks Medium 10-30 Kg

Orozyme RF2 sticks zijn 100% plantaardig en bevatten het actieve ingrediënt RF2, een unieke actieve formule die de vorming van tandaanslag (biofilm) op de tanden aanzienlijk verminderd en de slechte adem van de hond aanpakt.
 
De sticks zijn erg smakelijk. De samenstelling, de structuur en de vorm van de Orozyme RF2 Sticks zorgen voor een mechanisch schuureffect zodat de tanden op de tandvleeslijn gereinigd worden. Het regelmatig kauwen op de Sticks bestrijdt het ontstaan van een biofilmlaag (tandplak) en het ontstaan van een slechte adem.
 
Beschikbaar in 3 formaten

Indicatie

Tandplak en slechte adem van de hond

Ingrediënten Orozyme Rf2 Sticks Medium 10-30 Kg

Rijst, Rheum Palmatum (bron vd RF2), mineralen (fosfor), bewaarmiddel, smaakstoffen en anti-oxidanten
€ 24,22
€ 18,17

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Rf2 Sticks Medium 10-30 Kg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Orozyme doet wat het moet

  Om het gebit van onze inmiddels 8 jaar oude Engels Buldog tip top te houden gebruiken wij deze sticks al van in zijn prille jeugd. Niet allen zijn tanden, die bij een Bully zeer onregelmatig geplaatst staan in de mond, blijven zo goed als kalksteenvrij maar ook zijn adem ruikt niet. Een bonus bovendien is dat zijn darmtransit er ook nog bij gebaat is. Kortom Orozyme doet wat het beloffd voor mijn Engelse Bulldog .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Orozyme rf2

  Ik ben er zeer tevreden van

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super voor de tanden

  Dit product gekocht en meteen goedgekeurd door mijn windhond Majestic. Hij heeft tandproblemen en laat niet snel toe om zijn gebit te reinigen. Na een bezoek aan de dierenarts en een totale oppoetsbeurt van zijn tanden, nu elke dag een Orozyme kauwstick en dat gaat goed. Tevreden hond, tevreden baasje.

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Rf2 Sticks Medium 10-30 Kg kopen

Je kan Orozyme Rf2 Sticks Medium 10-30 Kg van het merk Ecuphar , geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder