€ 11,17
€ 10,28
(€ 7,29 / 100 g)
Bespaar 8% (€ 0,89)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Orozyme enzymatische kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. Orozyme Canine is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert. De werking van Orozyme berust op de specifieke werking van het enzymatisch complex LPO met kaliumthiocyanaat. Deze werking wordt nog versterkt door alctoferrine uit het paardencolostrum en door lysozyme. De toegevoegde malt zorgt voor een bijzonder smakelijk product.

Gebruik van Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Gebruik Orozyme enzyamtische kauwstrips voor sterke en gezonde tanden. Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met Orozyme tandpasta. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende tand- en mondhygiëne.
€ 11,17
€ 10,28
(€ 7,29 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De perfecte snack

  Een ideale snack voor onze whippet,zijn tanden zijn perfect in orde en het is zijn lieveling snoep

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dieet

  Hoi Danielle ik geef 1x per dag in mijn hond zijn voer moet wel in een beetje lauw water dan brokken erin die van mij krijgt het nu iets meer dan een week en zijn tanden zijn al minder bruin ik koop het op de markt koste mij 8 euro ik beveel het aan die van mij lijkt zijn bak helemaal leeg en blijft likken tot ik de bak weg haal succes

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  honden houden ervan

  Deze 'tandenpoetser' is prima

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg kopen

Je kan Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg van het merk Ecuphar , geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder