€ 11,17
€ 8,71
(€ 6,18 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 2,46)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2019

Omschrijving van Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Orozyme enzymatische kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. Orozyme Canine is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert. De werking van Orozyme berust op de specifieke werking van het enzymatisch complex LPO met kaliumthiocyanaat. Deze werking wordt nog versterkt door alctoferrine uit het paardencolostrum en door lysozyme. De toegevoegde malt zorgt voor een bijzonder smakelijk product.

Gebruik van Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Gebruik Orozyme enzyamtische kauwstrips voor sterke en gezonde tanden. Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met Orozyme tandpasta. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende tand- en mondhygiëne.
€ 11,17
€ 8,71
(€ 6,18 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  2 tevreden hondjes

  Hier in huis 2 heel tevreden hondjes, ze moeten me nog maar de kast in zien gaan waar deze doos staat en ja hoor ze staan dadelijk langs mij. Hun gebit ziet er ook nog steeds heel goed uit op 10 en 11 jarige leeftijd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  De strips helpen om de meeste tandsteen te verwijderen en de bruine plekken van korrels. Soms zitten er wel kauwstrips in die veel te dik zijn voor een hond rond de 20kg of minder, maar geef deze dan op een dag dat de hond niet veel heeft gedaan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  na 2 weken terug witte tanden echt goed spul onze honden hadden zeer veel last van tandsteen en na enkele weken gewoon weer witte tanden, zelfs de levering was zeer snel en correct ,een echte aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg kopen

Je kan Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne