€ 11,17
€ 8,71
(€ 6,18 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 2,46)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Orozyme enzymatische kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. Orozyme Canine is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert. De werking van Orozyme berust op de specifieke werking van het enzymatisch complex LPO met kaliumthiocyanaat. Deze werking wordt nog versterkt door alctoferrine uit het paardencolostrum en door lysozyme. De toegevoegde malt zorgt voor een bijzonder smakelijk product.

Gebruik van Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg

Gebruik Orozyme enzyamtische kauwstrips voor sterke en gezonde tanden. Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met Orozyme tandpasta. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende tand- en mondhygiëne.
€ 11,17
€ 8,71
(€ 6,18 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme canine m kauwstrip enzymen hond 10-30kg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De strips helpen om de meeste tandsteen te verwijderen en de bruine plekken van korrels. Soms zitten er wel kauwstrips in die veel te dik zijn voor een hond rond de 20kg of minder, maar geef deze dan op een dag dat de hond niet veel heeft gedaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 2 weken terug witte tanden echt goed spul onze honden hadden zeer veel last van tandsteen en na enkele weken gewoon weer witte tanden, zelfs de levering was zeer snel en correct ,een echte aanrader
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Is waarschijnlijk wel een heel goed product, maar mijn franse bulldog krijgt ze niet gekauwd ... zit er eeuwig aan te prutsen, maar krijgt er geen stukjes af tot moment dat hij ervan moet braken van te veel moeite te doen ... geen succes !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geef dagelijks een kauwstrip. Honden houden ervan.Goed voor de tanden en tegen slechte adem, zeker voor oudere honden. Kennen het woord "knabbeltje" als geen ander.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dit product ter prefentie van tandplak aan mijn Engelse Buldog en ze is er gek op. In het begin moest ik de kauwstrip wel vasthouden want ze had de neiging om het in zijn geheel in te slikkende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond heeft vindt de kauwstaafjes heel lekker en heeft niet de gaten dat door dit staafje zijn gebit wordt gereinigd. Omdat het gebit schoner wordt zijn wij als hondenbezitter ook zeer tevreden over dit product.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van onze dierenarts hadden we geopteerd voor dit product. onze 9 maanden oude pup was er echt wild van, maar moest er jammer genoeg van braken, ttz. een geelachtige brij kwam er na een tijd telkens weer uit. jammer vinden wij!!!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik weet nog niet wat het effect van het product is, maar mijn teefje kauwt er veel meer op dan op de stokjes. Ik ga ervan uit dat het effect van dit product identiek zal zijn aan de stokken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar zeer lekker kauwbeen voor hond. Onze Chico is er dol op, en tegelijkertijd worden zijn tanden 'gepoetst'. Hij heeft er trouwens flink wat werk mee om die stukken fijn te krijgen.

Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg kopen

Je kan Orozyme Canine M Kauwstrip Enzymen Hond 10-30kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne