€ 11,53
€ 8,65
(€ 6,13 / 100 g)
Bespaar 25% (€ 2,88)
Promotie 25% korting

Omschrijving van Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg

Orozyme Canine enzymatische kauwstrips bevatten collageen dat de natuurlijke kauwarbeid bij honden stimuleert. Het kauwen draagt bij aan de gebitsverzorging. Orozyme Canine Kauwstrips kalmeren tevens geïrriteerd tandvlees. U kunt de kauwstrips als traktatie aan uw hond geven.

EIGENSCHAPPEN
Orozyme enzymatische kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. Orozyme Canine is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert. Bevat weiproteïnen, een natuurlijke bron van lactoperoxidase en lactoferrine.

Indicatie

Voor honden >30 kg

Gebruik van Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg

De kauwstrips dienen iedere avond na de maaltijd gegeven te worden. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met OROZYME® ENZYMATISCHE TANDPASTA. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende de tand- en mondhygiëne.

Ingrediënten Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg

Runderhuid, Sorbitol, Weiproteïnen.


ANALYTISCHE WAARBORGEN
Ruw eiwit 75,1%,
Ruw vet 4,1%,
Ruwe celstof < 0,5%
Ruwe as 4,5%,
Vocht 13,3%

Bijwerkingen van Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg

Opletten bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M, L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag.
Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven.


BEWARING
Voor een optimale bewaring is het aangewezen dit product te stockeren op een droge plaats bij kamertemperatuur en na gebruik de verpakking telkens goed af te sluiten.

Waarschuwing

Opletten bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M of L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag. Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven.
€ 11,53
€ 8,65
(€ 6,13 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Orozye kauwstrip

  Prima kauwstrip, minder calorieën dan gewone dentasticks. Eindelijk iets gevonden waarop m'n hond langer dan 30 seconden kauwt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Orozyme kauwstrips

  Zeer goed artikel. Andere kauwsticks worden door mijn hond Maurice binnen de paar minuten verorberd. Met de Orozyme kauwstrips is hij toch wel tijdje bezig, zodat de enzymen ook goed op zijn tanden kunnen inwerken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Niet gemakkelijk in het begin, maar eindelijk na elke avond aandringen accepteerde mijn hond deze lat. Een groot voordeel ten opzichte van de andere geteste producten: het duurt bijna een uurtje kauwen voordat het klaar is. Ik merk een duidelijke daling in tandsteen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg kopen

Je kan Orozyme Canine L Kauwstrip Enzymen Hond >30kg van het merk Ecuphar , geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder