€ 22,95
€ 18,59
Bespaar 19% (€ 4,36)
Promotie 19% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orgitan Care

ORGITAN CARE is geschikt om op verschillende niveaus in te werken voor een optimale bescherming van de darm, door de complementaire werking van 5 probioticastammen. Dit enerzijds dankzij de zeer hoge opneembaarheid van deze 5 specifieke substanties en anderzijds door de equilibratie van de vijf probioticastammen die in optimale synergie werken.

Indicatie

Levende melkzuurbacteriën.

Gebruik van Orgitan Care

ORGITAN CARE moet oraal ingenomen worden. De tabletten kunnen gekauwd of doorgeslikt worden en hebben een ananassmaak. 1 tablet per dag. Of volgens deskundig advies. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingsupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen,noch een gezonde levensstijl. Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.

Ingrediënten Orgitan Care

INGREDIENTEN Levende probiotica Per tablet S. thermophilus 0,50 mld. B. longum 0,38 mld. L. acidophilus 0,54 mld. L. rhamnosus 0,38 mld. B. lactis 0,46 mld. Hulpstoffen Fructo-oligosaccharides (FOS); Vulmiddelen: MC cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC); Zoetstoffen: Isomalt, Sucrose; Smeermiddel: Magnesiumstearaat; Aroma: Ananas; Anti-oxydant: Ascorbinezuur (Vit. C) NUTRITIONELE WAARDEN Per tablet Lipiden 0 mg Koolhydraten 700 mg Eiwitten 0 mg Energetische waarde 2 Kcal Natrium 0 mg Ascorbinezuur (Vit. C) 15 mg Probiotica 2,3 mld.

Bijwerkingen van Orgitan Care

ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING: ORGITAN CARE kan tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt.
INTERACTIES MET VOEDING: Er zijn geen interacties gekend met andere voedingsmiddelen.
BEINVLOEDING VAN DE RIJVAARDIGHEID EN HET VERMOGEN OM MACHINES TE BEDIENEN: ORGITAN CARE heeft geen invloed op de rijvaardigheid en op het vermogen om machines te bedienen.

Waarschuwing

Bewaren in de originele verpakking en niet boven de 25°C. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 22,95
€ 18,59

Laatste reviews en ervaringen met Orgitan Care

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Voor een gezonde flora

  Ik heb altijd een doosje orginele zorg op voorraad, het is zeer effectief om de flora weer op te bouwen, vooral na een maag- of diarree. (beetje extra, het is een Belgisch bedrijf dat ze maakt) Ik raad ten zeerste aan

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkzaamheid

  Een van de beste producten om de darmflora te herstellen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik Orgitan Care omdat ik een lactose intolerantie heb en daardoor mijn darmflora regelmatig op de proef gesteld wordt. Ik bereik hiermee goede resultaten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Orgitan Care kopen

Je kan Orgitan Care van het merk B+ Pharma , geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE