€ 22,95
€ 17,67
Bespaar 23% (€ 5,28)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orgitan Care

ORGITAN CARE is geschikt om op verschillende niveaus in te werken voor een optimale bescherming van de darm, door de complementaire werking van 5 probioticastammen. Dit enerzijds dankzij de zeer hoge opneembaarheid van deze 5 specifieke substanties en anderzijds door de equilibratie van de vijf probioticastammen die in optimale synergie werken.

Indicatie

Levende melkzuurbacteriën.

Gebruik van Orgitan Care

ORGITAN CARE moet oraal ingenomen worden. De tabletten kunnen gekauwd of doorgeslikt worden en hebben een ananassmaak. 1 tablet per dag. Of volgens deskundig advies. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingsupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen,noch een gezonde levensstijl. Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.

Ingrediënten Orgitan Care

INGREDIENTEN Levende probiotica Per tablet S. thermophilus 0,50 mld. B. longum 0,38 mld. L. acidophilus 0,54 mld. L. rhamnosus 0,38 mld. B. lactis 0,46 mld. Hulpstoffen Fructo-oligosaccharides (FOS); Vulmiddelen: MC cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC); Zoetstoffen: Isomalt, Sucrose; Smeermiddel: Magnesiumstearaat; Aroma: Ananas; Anti-oxydant: Ascorbinezuur (Vit. C) NUTRITIONELE WAARDEN Per tablet Lipiden 0 mg Koolhydraten 700 mg Eiwitten 0 mg Energetische waarde 2 Kcal Natrium 0 mg Ascorbinezuur (Vit. C) 15 mg Probiotica 2,3 mld.

Bijwerkingen van Orgitan Care

ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING: ORGITAN CARE kan tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt.
INTERACTIES MET VOEDING: Er zijn geen interacties gekend met andere voedingsmiddelen.
BEINVLOEDING VAN DE RIJVAARDIGHEID EN HET VERMOGEN OM MACHINES TE BEDIENEN: ORGITAN CARE heeft geen invloed op de rijvaardigheid en op het vermogen om machines te bedienen.

Waarschuwing

Bewaren in de originele verpakking en niet boven de 25°C. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 22,95
€ 17,67

Laatste reviews en ervaringen met Orgitan Care

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Orgaanzorg

  Een kuur van dit product reguleert van tijd tot tijd effectief de werking van de darmen, wat in principe de afweer verbetert, maar voor dit punt is het ook moeilijk om de effectiviteit ervan te controleren, hoewel dit mij gegrond lijkt. Er zijn geen bijwerkingen waargenomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lekker van smaak en natuurlijk product

  Ik ben heel tevreden over dit product. Het heeft een lekkere fruitsmaak, is klein en is aangenaam in de mond. Ik neem normaal gezien heel moeilijk medicatie in maar dit vormt dus geen enkel probleem. De levering verloopt ook heel correct.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Slapen

  Als ik dit s avonds neem ben ik s morgen s meer uitgeslapen

  Was deze beoordeling nuttig?

Orgitan Care kopen

Je kan Orgitan Care van het merk B+ Pharma , geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE