Oralmedic Aften Applicator 1 St

€ 10,75
€ 9,14
Bespaar 15% (€ 1,61)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/05/2017

Omschrijving van Oralmedic Aften Applicator

Oralmedic is een recente, gepatenteerde, revolutionaire aanpak van aften.

De aften verdwijnen na enkele seconden en slechts 1 maal aanbrengen volstaat. De aft wordt bedekt met een beschermende barrière, waardoor de aft op een optimale manier wordt aangepakt.

Oralmedic is een verpakking met 3 applicators (wattenstaafjes met HybenX) voor 3 volledige toepassingen. Een wattenstaafje bevat een vloeistof, die op de aft wordt aangebracht gedurende 5 tot 10 seconden. Met een wattenstaafje kunnen meerdere aften -eenmalig- worden behandeld.

Regelmatig terugkerende aften zijn vaak het gevolg van een verminderde weerstand of immuniteit.

Indicatie

Bij aften

Gebruik van Oralmedic Aften Applicator

1. Maak de getroffen zone droog met het watje.
2. Neem de applicator met de gekleurde ring naar boven, buig de gekleurde ring naar de kant tot hij breekt, de vloeistof vloeit naar het andere einde.
3. Breng het product gedurende 5 seconden aan op de getroffen zone. Hierbij ontstaat er een korte stekende gewaarwording.
4. De mond goed spoelen met water en dan uitspuwen.

Er wordt een witte film zichtbaar op en rond de aft, wat erop wijst dat het product correct werd aangebracht. Als de aft nog pijnlijk is of niet volledig bedekt, dan is er een nieuwe behandeling nodig. Gebruik hiervoor een nieuwe applicator. Opnieuw 5 seconden aanbrengen en daarna goed spoelen.

Ingrediënten Oralmedic Aften Applicator

HybenXTM (hydroxybenzeensulfonzuur, hydromethoxybenzeensulfonzuur, zwavelzuur, water, FD&C Red 40)
Oralmedic Aften Applicator 1 St
€ 10,75
€ 9,14

Laatste reviews en ervaringen met Oralmedic aften applicator

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is het enige wat helpt bij aften, de volgende dag is pijn weg en na enkele dagen ook de Aft. Zeker proberen waard, is pijnlijk bij het aanbrengen maar is van heel korte duur
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Laat pyralvex ver achter zich. Dit is een topproduct. Wel duur, maar één keer aanstippen en je bent er vanaf. Dat is wel enkele seconden flink pijnlijk...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel fijn product. Het geeft een laagje over de aften waardoor je er niet meer op bijt. Hierdoor gaat het sneller over. Geen enkel product werkt zo snel voor zover ik weet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt snel en effectief. Jamner dat de bezorging zo lang duurde. het middel bijt in eerste instantie maar daarna voel je niets meer en heb je geen last meer cab je aft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEER TEVREDEN.BIJ GEBRUIK VOEL JE WEL PIJN MAAR NA ENKELE SECONDEN BEN JE VAN DE VERVELENDE AFTENPIJN VERLOST.BEETJE KLEINE VERPAKKING EN TOCH TAMELIJK DUUR VOOR SLECHTS 3 BEHANDELINGEN.

Oralmedic Aften Applicator kopen

Je kan Oralmedic Aften Applicator van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Aften