€ 19,98
€ 13,39
Bespaar 33% (€ 6,59)
Promotie 33% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Oral B Refill Crossaction 4 stuks

Omschrijving van Oral B Refill Crossaction

De ronde borstelkop van de Oral-B CrossAction is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en reinigt tand-voor-tand. De CrissCross borstelhaartjes zijn in een hoek van 16 graden geplaatst om effectief langs de tandvleesrand te reinigen en diep tussen de tanden te komen om tot 100% meer tandplak op te tillen en weg te vegen voor een superieure reiniging vs. een gewone manuele tandenborstel.

Wat is het verschil tussen CrossAction en andere Oral-B opzetborstels voor elektrische tandenborstels?
Elke Oral-B opzetborstel voor elektrische tandenborstels richt zich op een enigszins ander type reiniging. Met zijn nauwkeurig geplaatste borstelhaartjes kan de CrossAction meer tandplak oplossen en verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. Precision Clean is speciaal ontworpen voor nauwkeurige reiniging en verwijdert meer tandplak langs de tandvleesrand dan een gewone manuele tandenborstel. TriZone borstelharen vegen tussen de tanden om tandplak te verwijderen en je kunt je tanden poetsen zoals je dat doet met een manuele tandenborstel. De FlossAction borstelkop is uitgerust met Micropulse borstelharen die diep tussen de tanden penetreren om de tandplak te verwijderen (dit is geen vervanging voor een flosbeurt). 3DWhite verwijdert met een op de tandheelkunde geïnspireerde rubberen polijstcup verkleuringen op het tandoppervlak. Sensitive zorgt voor een zachte en toch effectieve reiniging.
 
Welke handvatten voor elektrische tandenborstel kunnen worden gebruikt in combinatie met de CrossAction opzetborstel?
De CrossAction vervangende opzetborstel kan gebruikt worden in combinatie met Oral-B Triumph, Oral-B SmartSeries, Oral-B PRO, Oral-B Vitality (behalve Vitality Sonic) en Oral-B Pro-Health Power.
€ 19,98
€ 13,39

Laatste reviews en ervaringen met Oral B Refill Crossaction

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Grondige reiniging.

  Deze borstels zijn uit het hele gamma mijn favoriet geworden. Ze geven een grondige, maar zachte reiniging. Prima dus. Het enige minpunt vind ik de vrij dure aankoopprijs.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  is een heel goed produkt

  als je pijnlijke benen heb of spataders is dit een zeer goed produkt door aanraden van mijn huisarts geen pijnlijke benen niet meer kan terug pijnloos wandelen , dit produkt zorgt voor een goede bloedstroming van de benen 2 pilletjes per dag s' morgens en s'avonds in de zomer winter 1 s'morgens ik gebruik dit produkt al 5 jaar en zeer goed een grote aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vervanging tandenborstel.

  De ronde opzetborstels zijn ideaal voor grondige mond en tandreiniging.

  Was deze beoordeling nuttig?

Oral B Refill Crossaction kopen

Je kan Oral B Refill Crossaction van het merk Oral B , geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Oral-B Cashback of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Elektrische Tandenborstels