€ 99,99
€ 79,99
Bespaar 20% (€ 20,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Oral B Pro 2500 Elektrische Tandenborstel Zwart + Travel Case GRATIS

De Oral-B PRO 2500 elektrische tandenborstel met CrossAction is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met manuele tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een manuele tandenborstel.

Producteigenschappen:
- Het 3D-reinigingssysteem oscilleert, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 2 functies: Dagelijkse reiniging plus zichtbare druksensor en tandvleesverzorging.
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je te veel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.

Precisiepositie van de borstels bestrijdt tandplak:
De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een normale manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

Wanneer vervangen?
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de borstel te vervangen.

De Oral-B Pro 2500 elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 2 functies:
1. Dagelijkse reiniging
Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.

2. Tandvleesverzorging-stand
Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.

Alle elektrische tandenborstels zijn te gebruiken in combinatie met alle opzetborstels*

Wat zit er in de doos?
1 x elektrische tandenborstel
1 x oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstel
1 x reisetui
1 x opzetborstel: CrossAction

Indicatie

Met de crossAction tandenborstel helpt tandplak moeiteloos aan te pakken en te verwijderen.

1x elektrische tandenborstel 
1x laadstation met elektrische borstelopslag
1x reiskoffer 
1x borstel: Actie Kruis

Gebruik van Oral B Pro 2500 Elektrische Tandenborstel Zwart + Travel Case GRATIS

Doe wat tandpasta op de borstelkop en houd de tandenborstel in een hoek van 45 graden, net zoals je een manuele tandenborstelvast zou houden. Schakel de elektrische tandenborstel aan en stuur hem van tand naar tand. De smallere borstelkop waarmee vrijwel elke elektrische tandenborstel is uitgerust, poetst gewoonlijk een tand per keer, afhankelijk van de grootte van je tanden.  Leid de elektrische tandenborstel langs de voorkant, de achterkant en het kauwoppervlak van elke tand.
 
Ook al gebruik je een elektrische tandenborstel, je zult toch twee minuten lang moeten poetsen zodat je zeker elke tand gereinigd hebt. Als je klaar bent met poetsen, spoel je de tandenborstelkop eenvoudigweg af met water waarna je hem laat drogen.
 
€ 99,99
€ 79,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Oral B Pro 2500 Elektrische Tandenborstel Zwart + Travel Case GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed apparaat uit het middensegment, zelfs op instapniveau, om te zien of het in de loop van de tijd standhoudt. De drukdetectie stopt de rotaties niet, maar verlicht een klein rood lichtje. Geen meter om te weten hoeveel batterij er nog over is, maar alleen een indicatielampje dat oplicht om aan te geven dat de batterij bijna leeg is. Anders zijn de rotaties glad en aangenaam.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gekocht als verjaardagscadeau. Batterij gaat week mee. Tandenborstel kan verbonden worden aan smartphone. Zo zie je direct je poetshistoriek, als je al dan niet te hard duwt. Leuk in zwarte uitvoering.

  Was deze beoordeling nuttig?

Oral B Pro 2500 Elektrische Tandenborstel Zwart + Travel Case GRATIS kopen

Je kan Oral B Pro 2500 Elektrische Tandenborstel Zwart + Travel Case GRATIS van het merk Oral B , geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Oral-B Limited Edition of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Elektrische Tandenborstels