€ 13,52
€ 12,03
(€ 160,40 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Optilan 15x0.5 ml unidosis

Omschrijving van Optilan

In de winter vinden veel activiteiten binnenshuis plaats. Buiten koud, binnen warm. Tranende ogen, droge ogen, mogelijke irritatie ten gevolge van stof, airco, rook en computerscherm. In de zomer kunnen stofdeeltjes of hooikoorts ook leiden tot oogirritaties, denk maar aan de rode ogen ten gevolge van het chloor wanneer je uit het zwembad komt. Als je contactlenzen draagt, zijn de ogen extra gevoelig. Soms kan men de lenzen bijna niet meer verdragen. Voor al deze problemen is er een heel gemakkelijke manier om de ogen te verzorgen: Optilan oogdruppels voor rode, geïrriteerde of vermoeide ogen. Ook voor lensdragers ! Even druppelen en men voelt de irritatie afnemen.

Optilan is verkrijgbaar in een druppelflacon of in handige monodoses voor éénmalig gebruik. Dus ook makkelijk voor onderweg wanneer men bijvoorbeeld een stofje in het oog krijgt. In het geval van lensdragers kan Optilan bovendien gebruikt worden als lensinzetvloeistof om de lens makkelijk terug in het oog te brengen.

Optilan, handig en prettig om de ogen op te frissen na een lange dag of een korte nacht.

De monodoses zijn hersluitbaar. 

Gebruik van Optilan

Per keer 2 druppels in elk oog aanbrengen, zo vaak als nodig, maximaal 8 keer per dag. Het hoofd achterover houden, het onderste ooglid naar beneden trekken en door een lichte druk op de flacon de druppels in het oog laten vallen aan de buitenzijde van het oog, zo ver mogelijk van de neus verwijderd.

Optilan in monodoses bevat geen bewaarmiddelen waardoor deze ook gebruikt kunnen worden voor baby’s vanaf 0 jaar.

Optilan in flacon van 15 ml mag tot 2 maanden na opening gebruikt worden. De monodoses zijn hersluitbaar. 

Waarschuwing

De monodoses bevatten geen bewaarmiddel en zijn bijgevolg zeer geschikt voor het reinigen en tegelijkertijd verzorgen van de oogjes van je baby.

€ 13,52
€ 12,03
(€ 160,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Optilan

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Handige, kleine flesjes om mee te nemen in je handtas. Je kan ze ook hersluiten. Het verzacht meteen vermoeide, droge, branderige ogen. Heel tevreden van!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer gemakkelijke oogdruppels om mee te nemen. Kleine flesjes.ook gemakkelijk om de druppel in je oog te doen. Je kan zelfs de flesjes hersluiten maar best niet kan bewaren

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Sinds ik lenzen draag, zijn mijn ogen vaak droog en mijn oogarts heeft me geadviseerd om druppels te gebruiken. De kleine Optilan kleppen zijn zeer praktisch. Ik heb er altijd wat bij me.

  Was deze beoordeling nuttig?

Optilan kopen

Je kan Optilan van het merk VSM, geproduceerd door SCHWABE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen