€ 12,95
€ 11,40
(€ 114,00 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Opticalmax Oogdruppels Blauw

Opticalmax Oogdruppels Blauw
Vermoeidheid van de ogen kan optreden na langdurige visuele inspanning bv. televisiekijken of intensief beeldschermwerk.

Het heeft meerdere symptomen: prikkeling, branderig gevoel, jeuk, roodheid, aanhoudende pijn en hoofdpijn aan het eind van de dag.

Het product Blauwe Druppels verlicht de symptomen van vermoeidheid door de mechanische werking die het hoornvlies hydrateert en roodheid vermindert. Het product Blauwe Druppels, dat rijk is aan gedistilleerde bloemwaters van korenbloem, akkerhoningklaver, vlier, kamille en toverhazelaar, verlicht vermoeide en zware ogen en doet ze weer schitteren.

Indicatie

- Heb je last van gespannen ogen na een lange dag? - Heb je roodheid in de ogen na een nachtje uitgaan? - Wil je terug een stralende blik? Met een paar druppels Opticalmax Gouttes Bleues worden je ogen witter en krijgen ze hun natuurlijke helderheid en glans terug!

Gebruik van Opticalmax Oogdruppels Blauw

- Scheur de veiligheidsstrip om de flacon te openen
- Verwijder de witte dop
- Houd de flacon in verticale positie
- Druk op het druppelbuisje
Aanwijzingen voor gebruik:
Was uw handen vóór gebruik. Open het ooglid om de pupil helemaal vrij te maken en breng 1 à 2 druppels aan in de ooghoek. Zorg ervoor dat de punt van de flacon niet in aanraking komt met het oog. Het is aan te raden uw kleding te beschermen voordat u Blauwe Druppels gebruikt.

Ingrediënten Opticalmax Oogdruppels Blauw

Mengsel van gedistilleerde bloemwaters (korenbloem, akkerhoningklaver, vlier, kamille en toverhazelaar), methyleenblauw, azuleen, benzalkoniuchloride, natriumboraat, natriumchloride

Dit product bevat geen parabenen, geen fenoxyethanol.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij kinderen onder de 15 jaar.
Te gebruiken binnen 28 dagen na opening van de flacon. Voor hygiënische redenen is elke flacon voor individueel gebruik en niet om te delen met andere gebruikers.

Dragers van contactlenzen: verwijder uw contactlenzen vóór gebruik en wacht 15 minuten voor ze weer aan te brengen.
Niet langer dan één maand dagelijks gebruiken zonder oftalmologisch toezicht.
Als het gevoel van vermoeidheid van de ogen aanhoudt, raadpleeg dan uw arts.
In geval van overdosering, het oog spoelen met zuiver water. Het product bewaren in de kartonnen verpakking, met de bijsluiter, bij kamertemperatuur en beschermd tegen licht. Niet gebruiken indien de verpakking beschadigd is.
Niet gebruiken indien u allergisch bent voor één van de ingrediënten.
Niet gebruiken na oogchirurgie zonder medisch advies. Blauwe Druppels behandelt enkel de symptomen van vermoeide ogen, ze kunnen de aandoening zelf niet genezen.
Niet gebruiken in combinatie met andere oogproducten zonder medisch advies
€ 12,95
€ 11,40
(€ 114,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Opticalmax oogdruppels blauw

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vochtinbrengende druppels, ik gebruik het al jaren. Geeft een lichtblauwe reflectie aan het oog, hydrateert en verlicht; ik raad dit product aan. Snelle en probleemloze service
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede oogdruppels, ik doe die smorgens in de ogen en mijn ogen zijn vochtiger want na een nachtrust zijn ze zeer droog, het oogwit is ook mooi egaal, dus een zeer goed product
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product erg leuk. Het kalmeert heel goed de geïrriteerde ogen en in meer me als ik, heeft men de blauwe ogen, deze lotion geeft ze een prachtige helderheid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Opticalmax Blauw geeft enkele minuten een fris gevoel, en daar blijft het dan ook bij. Men moet ook een watje onder de ogen houden om de druppels op te vangen anders krijg je blauwe vlekken op je kleding. Ik ben gestopt met zoeken naar een alternatief voor "Minhavez" dat waren de enige druppels die bij mij echt hun werk deden, Dankzij misbruik door bepaalde mensen is iedereen de dupe nu Minhavez uit de handel is, heb al vele andere oogdruppel geprobeerd, maar die staan nu allemaal voor niets in de kast en kosten me handen vol geld, voorlopig hou ik het dus maar bij Opticalmax.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product maar wel opletten voor de expliciete blauwe kleur laat bij morsen vlekken na op zowel huid als kleding dus best even een de-makup watje bij de hand houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik deze druppels tegen rode en geirriteerde ogen, werken perfect, en voorkom hiermee oog ontsteking, heb hier voorheen veel last van gehad. Heb al veel andere druppels geprobeerd, maar voor mij zijn dit de beste druppels. Helaas niet altijd leverbaar, dus bestel wat voorraad is mijn advies.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Producten die bekend zijn bij sterren die ze dragen om helderwitte ogen te hebben zonder irritatie. Het blauwe effect van de druppels is niet alleen esthetisch, maar kalmeert ook de geïrriteerde en kwetsbare ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede oogdruppeltjes, vooral s'morgens druppel ik in elk oog één of twee druppeltjes, de roodheid verdwijnt snel en mijn ogen voelen onmiddellijk het weldoende effect van deze druppels. Overdag, na lang pc-werk druppel ik nogmaals in beide ogen en het doet onmiddellijk deugd, de irritatie verdwijnt snel en het maakt ook je ogen mooier....als dat niet mooi meegenomen is ! Heel goed product ! Aan te bevelen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oogdruppels, ben al meerder jaren een trouwe gebruiker. Ik gebruik de druppels vooral als mijn ogen wat rood en vermoeid zijn, werkt dan verlichtend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Produkt dat een gevoel van ontspanning geeft..en de kleur van de ogen komt er mooier door uit..als ik in de spiegel kijk zie ik geen vermoeide blik meer
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De oogdruppels zijn makkelijk in gebruik (flacon met rubberen druppelbuisje) en helpen goed bij vermoeide en branderige ogen als men lang en intensief aan de computer werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne oogdruppels, snelle levering, prima service. Kan Farmaline zeker aanbevelen, ze hebben een groot assortiment en hun prijzen zijn zeker niet aan de hoge kant. Farmaline beveel ik aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aan te raden product! Makkelijk te gebruiken. Ogen zien er minder vermoeid / rood uit, het voelt zelfs 'verfrissend' aan, vind ik. Vanaf nu geen rood doorlopend oogjes meer. :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede druppels, beste die ik de laatste jaren heb gebruikt, een echte aanrader. makkelijk om te bestellen en zeer snel geleverd in een Kiala punt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem deze druppels elk jaar mee op vakantie ! Na aan dag zon, strand en zwembad voelt het zalig aan om de druppels bij te hebben. Gemakkelijk in gebruik en zeer efficiënt !
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb ze gekocht en een maand lang elke dag gebruikt. ik heb geen een keer verschil gemerkt. Ik raad het niet aan, want het werkt totaal niet. Je kan beter normale oogdruppels kopen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voelt goed aan maar is niet dat je het beloofde resultaat zoals beweerd na 3 dagen uitzonderlijk ziet (wat natuurlijk stiekem wel de hoop was,natuurlijk ;) )
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende het product reeds van in Frankrijk; maar kon het artikel niet in mijn eigen apotheek kopen. Ben uiterst tevreden ermee; het verzacht dadelijk de prikkelingen in de ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over dit product . Het is zeer doeltreffend. En je krijgt ook mooie glanzende ogen erdoor. Handig in gebruik. Ik neem dit overal mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als je veel auto rijdt met de aircontitioning aan en natuurlijk ook je ogen flink inspant , kun je wel eens geirriteerde en / of rode ogen krijgen . Opticalmax Oogdruppels helpen je daarvan af . Groeten , Mark .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bijzonder effectief tegen droge ogen. Is ook werkzaam bij rode, geïrriteerde ogen veroorzaakt door allergie. De blauwe kleur is in het begin wel een beetje wennen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppeltjes zijn subliem, ik gebruikte vroeger distill druppels maar de samenstelling is nu anders en is niet meer blauw van kleur. Gelukkig heb ik nu opnieuw deze Opticalmax blauwe oogdruppels bij jullie gevonden. Wanneer mijn ogen wat rood zien of branderig aanvoelen is dit een ware weldaad voor mijn ogen. Ze voelen onmiddellijk frisser en beter aan. Vooral voor overdag in te druppelen is het ideaal en echt weldoend ! Zeker aan te bevelen ! Solange Vandevelde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super content van .. zou het zeker opnieuw bestellen .. mijn ogen zijn minder gevoelig en veel witter en helderder .. en perfect formaat voor in je handtas ..;-) mvg sharon
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede oogdruppels. Geven direct verlichting bij vermoeide ogen. Ook voor droge ogen zeer geschikt. Indien je last hebt van rode adertjes in de ogen, verdwijnen deze door gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn ogen zijn erg gevoelig voor licht, stof, e.d. waardoor ik bijna altijd rode ogen heb. Nu ik de Opticalmax oogdruppels Blauw gebruik heb ik veel minder last.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product kalmeert de ogen goed vanaf de eerste toepassing, maar ontlast ze niet, zelfs niet na verschillende opeenvolgende toepassingen.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geen verandering niet witten het wit van het oog doet geen whitening effect deze druppels zijn nutteloos, behalve om geld uit te geven gelukkig zijn ze niet duur
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed, ben heel tevreden, maakt de ogen mooier, dus de rode aderschijn verdwijnt, en dat vind ik heel goed. Maar wel in de spiegel kijken, de druppeltjes blijven blauw.

Opticalmax Oogdruppels Blauw kopen

Je kan Opticalmax Oogdruppels Blauw van het merk Opticalmax, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Opticalmax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen