€ 14,47
€ 13,02
(€ 36,68 / l)
Bespaar 10% (€ 1,45)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Opti-Free Express

 

OPTI-FREE®EXPRESS® werkt met een unieke reinigingsformule. Met deze formule worden uw lenzen niet alleen gereinigd als ze in de lenshouder worden bewaard, maar blijven ze ook de hele dag schoon door vocht vast te houden en eiwitaanslag te verwijderen

OPTI-FREE®EXPRESS® MULTI-PURPOSE DISINFECTING SOLUTION is verkrijgbaar in flessen van 355 ml. Tevens is er een voordeelverpakking verkrijgbaar. Deze bevat drie flessen van 355 ml en een fles van 120 ml.

Volg altijd het advies van uw opticien voor contactlensvloeistoffen. Vraag uw opticien of OPTI-FREE®EXPRESS® geschikt is voor u. Bedenk dat alleen een opticien kan bepalen welke contactlenzen en vloeistoffen voor u geschikt zijn.

Gebruik van Opti-Free Express

Lenzen desinfecteren in Opti-Free Express gedurende 6 uren.

Lenzen kunnen zonder af te spoelen onmiddellijk op het oog gezet worden. Voor zowel wegwerp als conventionele lenzen.

Ingrediënten Opti-Free Express

Steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%)

€ 14,47
€ 13,02
(€ 36,68 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Opti-Free Express

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  prima onderhoudsproduct voor zachte lenzen

  Heel comfortabel gevoel om lenzen in te zetten, zonder een branderig gevoel. Reinigt de lenzen prima, geen last meer van proteïneafscheiding op de lenzen. Product aangeraden door opticien, zou kwaliteit van de lenzen ook optimaal houden tegenover vele andere goedkopere huismerken van lenzenvloeistof.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Goed product

  Goed product dat ik al een aantal jaren gebruik en nooit een probleem heb gehad. Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding ter plaatse. Veel goedkoper dan in apotheken of parafarmacies.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Opti-Free = puur comfort voor de ogen. Gebruik het merk al jaren en zal het blijven gebruiken. Het is ook fijn dat er telkens een bewaardoosje bijzit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Opti-Free Express kopen

Je kan Opti-Free Express van het merk Optifree, geproduceerd door ALCON , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lenzen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
Welzijn & Gezondheid > Ogen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen