€ 51,50
€ 43,77
Bespaar 15% (€ 7,73)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van One Touch Ultra Teststrips Duopack 100 stuks

Omschrijving van One Touch Ultra Teststrips Duopack

De OneTouch® Ultra® teststrips zijn bedoeld voor kwantitatieve glucosemetingen in volbloed. U gebruikt ze met één van de volgende meters: OneTouch® UltraEasy®, OneTouch® Ultra®2, OneTouch® UltraSmart® of OneTouch®Ultra®. OneTouch Ultra teststrips zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 50 stuks.

Kenmerken van OneTouch Ultra Teststrips:
- Snelle testtijd - 5 seconden
- Uiterst klein bloedmonster
- Uiteinde van de strip zuigt het bloed automatisch op
- Controlevenster geeft aan wanneer u genoeg bloed hebt
- Strip die overal mag aangeraakt worden
- Buisje met gemakkelijk te openen deksel

Indicatie

One Touch Ultra Teststrips voor de meting van de glucoseniveaus in het bloed.

Gebruik van One Touch Ultra Teststrips Duopack

*Controleer de code op het buisje teststrips voordat u de teststrip plaatst. Aan de hand van codenummers wordt de meter gekalibreerd met de teststrips die u gebruikt zodat nauwkeurige testresultaten worden verkregen. Als u de meter voor het eerst gebruikt en telkens wanneer u een nieuw buisje teststrips aanbreekt, moet de meter worden gecodeerd. 

*Plaats een teststrip om de meter in te schakelen Begin met uitgeschakelde meter. Als u de meter hebt ingeschakeld om instellingen te wijzigen of eerdere resultaten te bekijken, schakelt u deze uit. Neem een teststrip uit het buisje. Als uw handen schoon en droog zijn, kunt u de teststrip overal aanraken. De teststrips mogen op geen enkele wijze worden gebogen, gescheurd of gewijzigd. Gebruik elke teststrip onmiddellijk nadat u deze uit het buisje hebt genomen. Houd de meter vast als in de afbeelding en plaats de teststrip in de testpoort. Zorg ervoor dat de drie contactstaafjes naar u toe gericht zijn. Druk de teststrip in de meter tot deze niet verder kan. Buig de strip niet

OPGELET: OneTouch® Ultra® Test Strips is voor eenmalig gebruik

Waarschuwing

Wanneer u een nieuw buisje met teststrips opent, noteer dan een uiterste gebruiksdatum op het etiket van het buisje. Voor OneTouch Ultra, is dit de huidige datum plus 6 maanden. Langdurige blootstelling aan luchtvochtigheid kan scheikundige stoffen op de teststrip vernietigen, wat tot onnauwkeurige resultaten kan leiden.
€ 51,50
€ 43,77
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met One Touch Ultra Teststrips Duopack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ben heel tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, alsook de vlugge afhandeling van mijn bestellingen. Ik vind ook de prijzen zeer aantrekkelijk en zal in de toekomst verder nog bestellingen plaatsen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Het Duopack met One Touch Ultra Teststrips is zeker de moeite waard. Ik moet regelmatig een suikercurve maken en heb veel baat bij de strips. De prijs is voor een duopack maakt veel uit. Dit soort artikelen zijn in bij de apotheek of elders velen malen duurder. Dus hou de aanbiedingen i/d/ gaten. Super hoor!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  daar ik diabeet ben en af en toe eens zondig, ben ik heel blij..., dat ik op die momenten gebruik kan maken ,op produkten volledig veilig,en discreet. Snel geleverd...ik ben echt een tevreden klant!

  Was deze beoordeling nuttig?

One Touch Ultra Teststrips Duopack kopen

Je kan One Touch Ultra Teststrips Duopack van het merk One Touch , geproduceerd door LIFESCAN BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting