€ 74,00
€ 54,76
Bespaar 26% (€ 19,24)
Promotie 26% korting
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bloeddrukmeter arm M-2 22-32

Omron Bloeddrukmeter arm M-2 22-32

- Detectiesysteem voor onregelmatige hartslag
- Eenvoudig aan te brengen manchet
- 30 x geheugen
- Inclusief batterijen

Indicatie

De bloeddrukmeters van Omron helpen u om uw bloeddruk te bewaken. Hoge bloeddruk is de voornaamste risicofactor voor het ontstaan van beroerten.

Gebruik van Bloeddrukmeter arm M-2 22-32

Hoe kan ik mijn bloeddrukmeter reinigen?
Maak de behuizing van de bloeddrukmeter schoon met een droog doekje. Gebruik nooit schurende reinigingsmiddelen en dompel geen van de delen van uw bloeddrukmeter onder in water. De manchet kan gereinigd worden met een doekje, dat bevochtigd is met water en een zacht wasmiddel.

Kan ik een kleine manchet aanschaffen voor mijn bovenarm-bloeddrukmeter?
Veel, maar niet alle OMRON bloeddrukmeters kunnen worden gebruikt met een kleine manchet (17-22 cm armomtrek).  Als u denkt dat deze mogelijk nodig is voor u, begin dan met uw armomtrek te meten. Gebruik hiervoor een stoffen centimeter. Leg deze halverwege de elleboog en schouder rondom uw bovenarm. De centimeter moet aansluiten maar niet strak zitten. Noteer de omtrek nauwkeurig. 
Zie verder de gebruiksaanwijzing van uw bloeddrukmeter.

Kan ik mijn bloeddruk meten terwijl ik aan het bewegen ben?
De OMRON bloeddrukmeters zijn niet bedoeld voor gebruik tijdens activiteit of training. Wij raden u aan om een half uur voordat u de bloeddruk meet niet te eten, te roken of intensief te bewegen.

Vereist een bloeddrukmeter regelmatig onderhoud?
In het algemeen is het aan te bevelen om het goed functioneren en de nauwkeurigheid van uw bloeddrukmeter eenmaal per 2 jaar te laten controleren. De OMRON importeur in uw land heeft hiervoor de speciale apparatuur en de deskundigheid. De leverancier waar u de bloeddrukmeter gekocht hebt kan ervoor zorgen dat deze controle wordt uitgevoerd. Wilt u er rekening mee houden dat deze service niet kosteloos is.
€ 74,00
€ 54,76

Laatste reviews en ervaringen met Bloeddrukmeter arm M-2 22-32

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super achat

  Nous avons racheté un tensiomètre de ras de la même marque que celui que nous avions avant et qui nous a rendu de fiers services ! Il s'agit donc d'une marque très fiable et que nous recommandons vivement !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Efficiënte bloeddrukmeter

  Deze bloeddrukmeter is van de betere kwaliteit. Eenvoudig om te gebruiken. De bloedrukmeter meet heel nauwkeurig.. Het toestel is héél compact. Makkelijk om mee op reis te nemen. Zo kan je overal nauwkeurig je bloeddruk meten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  très bon produit

  très bon produit

  Was deze beoordeling nuttig?

Bloeddrukmeter arm M-2 22-32 kopen

Je kan Bloeddrukmeter arm M-2 22-32 van het merk Omron , geproduceerd door HOSPIDEX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omron bloeddrukmeting of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters