€ 6,14
€ 5,53
Bespaar 10% (€ 0,61)

Omschrijving van Hartmann Omnifix 10cm x 10m 900603

Omnifix elastic is een nonwoven fixatiepleister voor verbandfixatie met hypoallergene, huidvriendelijke kleeflaag, bijzonder zacht en comfortabel, elastisch in de breedte, bijzonder lucht- en vochtdoorlatend, veroorzaakt geen maceratie, hecht betrouwbaar, kan pijnloos en zonder resten verwijderd worden, absorbeert geen röntgenstralen, goed bestand tegen veroudering en warmte.

Indicatie

Voor volledige bedekking van verbanden en verbandfixatie in alle medische gebieden, ideaal voor verbandfixatie op gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen .
Voor de fixatie van meetinstrumenten, sondes, katheters, enz.
€ 6,14
€ 5,53

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann Omnifix 10cm x 10m 900603

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geweldig en vaak te koop

  Met een chronische wond was het essentieel dat ik de best mogelijke prijs zou vinden. Maar we zijn hier in het geval dat de producten identiek zijn aan de producten die in de apotheek verkrijgbaar zijn tegen een prijs die duidelijk meer dan voordelig is. De klantenservice is altijd top, en de snelheid ook, raad ik aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Hartmann omnifix

  Deze pleisters plakken heel erg op je huid. Waardoor je bij een langdurig gebruik irritatie krijgt op de huid. Voor mij de volgende keer beter sensitive.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Top

  Enfin un long rouleau, plus besoin de courir à la pharmacie toutes les semaines. C'est vraiment le top pour un prix défiant toutes concurrences !

  Was deze beoordeling nuttig?

Hartmann Omnifix 10cm x 10m 900603 kopen

Je kan Hartmann Omnifix 10cm x 10m 900603 van het merk Hartmann , geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters