Omnibionta Pronatal Metafolin 90 tabletten

€ 32,95
€ 26,36
Bespaar 20% (€ 6,59)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 12/11/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal Metafolin 90 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal Metafolin

Omnibionta® Pronatalbevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines en mineralen welke aanbevolen zijn vanaf zwangerschapswens. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal bestaat uit:
• 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen.

Indicatie

De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby. In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Gebruik van Omnibionta Pronatal Metafolin

Neem 1 tablet in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal. Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal op te starten vanaf zwangerschapswens. Van zodra de zwangerschap bevestigd is, kan u overschakelen op Omnibionta® Pronatal + DHA en dit doornemen tot het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal Metafolin

Tablet: Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L-methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,L-alfa-tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine. Dit product bevat geen gelatine. Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Omnibionta Pronatal Metafolin 90 tabletten
€ 32,95
€ 26,36

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta pronatal metafolin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik mijn zwangerschapswens bekend maakte bij mijn gynaecoloog, schreef die mij deze supplementen voor. Neem een pilletje dagelijks in sochtends bij mijn ontbijt. Vind het wel een beetje prijzig. Nu afwachten...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed vitamine preparaat voor als je je lichaam wil voorbereiden op een kindje. Een kindje heeft ook behoefte aan vitamine. Hiervoor word je lichaam op peil gebracht voor de komende periode.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Great pregnancy vitamins recommended by my Doctor. Great price I do not have to worry for the next 3 months, thank you for the free additional gift that came with it for my unborn baby.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het al jaren voor, tijdens en na de zwangerschappen. Ook zeer belangrijk het te nemen tijdens de borstvoedingsperiode. Kwalitatief! Het grote volume is heel voordelig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een vitamine die je 3 maanden mag nemen in het eerste stadium van je zwangerschap het helpt bij de vorming van de baby dat ze geen open ruggetje zouden hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de vitaminen zijn niet te groot, dus handig om in te nemen. wel vallen ze zwaar op mijn zwakke maag, dus ik neem ze altijd na de maaltijd en met een maagbeschermer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product voor zwangere vrouwen en ook geschikt tijdens borstvoeding. Ik gebruik het nog paar manden na mijn bevaling en het werkt echt goed, zeker een aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Omnibionta Pronatal Metafolin 90 Tabletten kom je 3 maanden toe en de kans voor zwanger te worden word vergroot als je dit neemt. En ik spreek uit ervaring. Want toen ik wilde zwanger worden dan nam ik deze vitamine en ijzer pil s'morgens en na een aantal weken of zo was ik zwanger. En het is goed voor te nemen ook nog voor tijdens de hele zwangerschap dan ben je minder rap moe en het is ook nog goed voor de ontwikkeling van je baby.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn de beste vitaminen die aangeraden worden door de meeste gynaecologen. De verpakking is heel degelijk en het product geeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta pronatal is voor mij het ideale voedingssupplement. het is de beste en meest volledige vitamine-aanvulling die er op de markt is. mijn baby is perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta Pronatal Metafolin 90 tabletten die zijn er voor in te nemen als je een kinderwens hebt. die moet je beginnen in te nemen na dat je 1 maand de foliumzuur hebt ingenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk om in te nemen en heeft geen vieze smaak (neutraal) wat niet onbelangrijk is als je misselijk bent. Alles van vitaminen en mineralen die extra nodig zijn tijdens een zwangerschap zitten er in.

Omnibionta Pronatal Metafolin kopen

Je kan Omnibionta Pronatal Metafolin van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta Pronatal of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Voedingssupplementen vóór de zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen