€ 24,95
€ 21,46
Bespaar 14% (€ 3,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal Metafolin 60 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal Metafolin

Omnibionta® Pronatalbevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines en mineralen welke aanbevolen zijn vanaf zwangerschapswens. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal bestaat uit:
• 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen.

Indicatie

De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby. In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Gebruik van Omnibionta Pronatal Metafolin

Neem 1 tablet in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal. Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal op te starten vanaf zwangerschapswens. Van zodra de zwangerschap bevestigd is, kan u overschakelen op Omnibionta® Pronatal + DHA en dit doornemen tot het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal Metafolin

Tablet: Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L-methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,L-alfa-tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine. Dit product bevat geen gelatine. Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 24,95
€ 21,46

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta pronatal metafolin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook nu bij mijn 2e zwangerschap gebruik ik op advies van de gynaecoloog deze pillen. Ik voel me er goed bij en heb geen last van eventuele bijwerkingen
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  2 dagen later dan beloofd... is tweede keer en dus laatste keer dat ik iets via deze site bestel! Doe geen beloftes die je niet kan waarmaken... spijtig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste manier om mijn dagelijkse portie extra vitaminen binnen te krijgen! Spijtig dat dit de kleinst verkrijgbare versie is, aangezien ik nog genoeg DHA-pilletjes heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product Nachtelijke kuitkrampen zijn aanzienlijk verminderd sinds inname Nagels zijn steviger/harder geworden sinds inname Fijn dat alle vitaminen in een tablet verwerkt zijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bestel die voor borstvoeding voordat ik met DHA een beetje duurder en 2 tabletten dan zonder DHA meer dan 1;-) Niets meer te zeggen........
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het was een eerste bestelling voor mij, supersnelle levering en voor deze aankoop was de levering gratis! Zeer tevreden! Dank u wel! te zien voor de volgende paar keer;))))))
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kwaliteit Top ben meteen zwanger geworden door omnibionta metafolin pronatal en ik ben al jaren bezig. Ik slik het nu 1,5 maand. En farmaline is een goed en eerlijk bedrijf. Bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede vitamine,best nemen voor het slapen gaan,kan wat zwaar op de maag liggen,bevat verder alle vitaminen die noodzakelijk zijn voor de groei van de baby.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over omnibionta pronatal metafoline. De vitamines die nodig zijn, zijn allemaal aanwezig in het product. Ik ga het zeker nog bestellen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden met het product. Ik denk dat ik hem aanbeveel zodra hij uitgeput is. Ik waardeer het zeer. Hartelijk dank voor dit geweldige product dat alle vitaminen bevat die ik nodig heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met dit supplement ben je zeker dat je kindje niets tekortkomt, zelf heb je er totaal geen last van (denk maar aan maag, darm, misselijk, krampen, ...).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze medicijnen sinds mijn derde maand van de zwangerschap op aanraden van de arts. Deze zijn een perfecte aanvulling op mijn gezonde voeding zodat mijn kindje en ik alle nodige vitaminen binnen krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, geen bijwerkingen, mijn vriendin is er erg tevreden mee. Ze had ook wat andere, soortgelijke tabletten, maar deze steekt er blijkbaar wel bovenuit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is hier goedkoper dan als je het in de apotheek zelf gaat kopen en het is juist hetzelfde product. Het enige verschil tussen de 2 is de prijs. Er zitten ook 2 strips in van 30 tabletten dus zo'n 2 is 60 tabletten dat erin zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale vitaminen om te nemen tijdens de zwangerschap. Geen onaangename bijwerkingen en het maakt niet uit of je ze 's morgens, 's middags of 's avonds neemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van deze vitaminen, alles zit erin wat je nodig hebt voor en tijdens de zwangerschap. Ze zijn ook heel gemakkelijk om in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Niet te grote makkelijk in te slikken tabletten. Geen bijwerkingen die ik echt opmerk. Ook geen verstopping zoals ik eerder al las over deze pillen. Ik hoop dat ze ook effectief hun werk doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan enkel mijn beoordeling geven over de inname van de pillen. Ze zijn wel erg groot. Voor mij is dat geen probleem om ze te slikken met wat water, maar ik kan me inbeelden dan anderen er wel moeilijkheden mee hebben. Of ze voldoende vitaminen ed bevatten, kan ik niet over oordelen. Ik veronderstel van wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zijn heel handig, want ze hoeven niet in de koelkast bewaard te worden. Met 60 kom je ook al 2 maanden toe, zonder snel terug naar de apotheker te moeten. Geen stoelgangproblemen met deze vitaminen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem deze vitamienen nog steeds en zeker met de borstvoeding vind da wel belangrijk naar de baby toe en voor mij zelf ik ben daar zeer tevreden van
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedkoper dan andere merken, makkelijk in te slikken, geen enkele slechte smaak en een makkelijk te transporteren verpakking. De levering zou niet sneller kunnen. Het is perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met deze mix van folium zuur en vitaminen. Het werd me aangeraden door een vriendin die heel gezonde tweeling kreeg ;-)Ik kan helaas geen vergelijkbare produkt hier in Italie vinden. Daarom dat ik ze via farmalie bestel en ik moet zeggen dat de levering heel snel en discreet verlopen is. Ik kan ze enkel maar aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van dit product! En blijf zolang nodig is deze bestellen op de site, omdat het ook goed geleverd wordt. Ik vind het ook gemakkelijk omdat je nu kunt kiezen om het thuis te laten leveren of in een kiala punt. Dit product zou op lange termijn ook heel goed zijn voor je kindje dus proberen we het maar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen en heeft geen slechte smaak, bevat alles wat nodig is voor de zwangerschap. De smaak is niet onaangenaam. Herkenbare verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta word aangeraden door de gynaecoloog en de huisarts wanneer je zwanger wilt worden, zwanger bent of tijdens de borstvoeding. Door deze vitaminen en mineralen te nemen voel ik toch een verschil o.a. door het extra ijzer en magnesium. Alles wat de baby en ik nodig hebben geven ook een geruststelling dat we niets tekort komen, ook al eten we gezond ik merk zeker een verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al andere soorten vitaminen geprobeerd maar met deze heb ik het beste resultaat volgens de gynaecoloog. Ik voel me er ook veel beter door. Nu hopen op een positief resultaat!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen zijn ideaal voor iemand met een kinderwens. Slechts 1 per dag innemen en alle nodige vitaminen en mineralen zitten in deze tabletten verwerkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het gevoel dat ik meer energie heb sinds ik deze tabletten neem. Uit mijn vorig bloedresultaat zie ik dat mijn vitaminenwaarde zeer goed zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het gevoel meer energie te hebben sinds ik deze tabletten neem. Ook mijn vorige bloedresultaat toont dat de vitaminenwaardes heel goed zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze tabletten neem heb ik het gevoel dat ik veel meer energie heb dan voordien. Mijn laatste bloedonderzoek bevestigde dit en toonde dat mijn vitaminen op een goed niveau zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het gevoel meer energie te hebben sinds ik deze tabletten neem. En uit mijn vorig bloedonderzoek bleek dat al mijn vitaminen inderdaad op een heel goed niveau staan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het gevoel meer energie te hebben sinds ik deze tabletten neem. En uit mijn vorig bloedonderzoek bleek dat al mijn vitaminen inderdaad op een heel goed niveau staan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  volgens mij is dit het beste wat je als toekomstige moeder kan innemen voor je wondertje in spe optimaal te beschermen. zeker en vast een aanrader dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles is goed gelopen!!! Ik ben heel tevreden en zou hier zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel goedkoper dan bij de lokale apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ominibionta Prontal Metfolin wordt ten zeerste aanbevolen door gynaecoloog/huisarts. Op zich bezorgt het de (toekomstige) moeder een goed gevoel: je weet dat hierdoor de baby niks te kort zal komen. Intussen al 1 kindje: je ziet dat hij niks tekort gekomen is!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dokter blijf ik Omnibiota Pronatal verder nemen, ook na de bevalling, dit zolang ik borstvoeding geef. Het is wetenschappelijk bewezen dat het zou helpen in de ontwikkeling van het kindje.

Omnibionta Pronatal Metafolin kopen

Je kan Omnibionta Pronatal Metafolin van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta Pronatal of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Voedingssupplementen vóór de zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen