€ 63,90
€ 55,59
Bespaar 13% (€ 8,31)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal + DHA 96+96 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal + DHA

Omnibionta® Pronatal + DHA is speciaal afgestemd op de behoeften vanaf de zwangerschap tot het einde van de borstvoeding - voor behoud van de folaat*-spiegel en de optimale aanvoer van omega 3-vetzuren. Het voorziet jou en je baby van 600 µg folaat (foliumzuur en Metafolin®) en andere belangrijke voedingsstoffen, zoals alle vitaminen B, vitamine C, D3, E en jodium. Daarnaast bevat Omnibionta® Pronatal Metafolin®+DHA het onmisbare omega 3-vetzuur DHA**. Regelmatige inname van dit omega 3-vetzuur vanaf de zwangerschap heeft een positief effect op de ontwikkeling van hersenen en de ogen van de baby.

**Bij DHA geldt de aanbeveling voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, om dagelijks een extra hoeveelheid van 200 mg DHA in te nemen, naast de aanbevolen dagelijkse inname voor volwassenen van omega-3-vetzuren (250 mg DHA + EPA).

Omnibionta® Pronatal + DHA bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal + DHA bestaat uit:
 • 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen +
 • 1 capsule van 200mg DHA (omega-3)
WAAROM Omnibionta® Pronatal innemen ?
De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby.

In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw zwangere lichaam voorziet van alle nodige bouwstoffen voor een gezonde ontwikkeling van uw baby.

Gebruik van Omnibionta Pronatal + DHA

 • Neem 1 tablet en 1 capsule in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal. 
 • Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal + DHA op te starten van zodra de zwangerschap bevestigd is en door te nemen tot en met het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal + DHA

Lees aandachtig de bijsluiter voor de exacte samenstelling en voedingswaarde van de Omnibionta Pronatal supplementen.
Tablet : Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,Lalfa- tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine.

Waarschuwing

 • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 • Droog en op kamertemperatuur niet boven de 25°C bewaren.
 • Dit product bevat geen gelatine. 
 • Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
 • De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 63,90
€ 55,59
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta Pronatal + DHA

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super produit

  Produit contient tous les vitamines nécessaire pour la grossesse. Je le recommande comme meilleur complement pendant la période de grossesse.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Omnibionta

  Ma femme utilise ce produit depuis qu'elle est tombée enceinte. Elle continue à utiliser Omnibionta Pronatal depuis l'accouchement, apparemment, ce serait bon et pour elle et pour l'allaitement. Je suppose donc que c'est bon pour le bébé. Il contient des vitamines et des Oméga 3 donc si effectivement ça passe dans le lait maternel, ça doit être bon pour notre bébé.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  correct

  Dit artikel werd correct binnen termijn en goed verpakt geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Omnibionta Pronatal + DHA kopen

Je kan Omnibionta Pronatal + DHA van het merk Omnibionta , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Visolie-Capsules (DHA)