Omnibionta3 50+ 90 tabletten

€ 44,50
€ 30,71
Bespaar 31% (€ 13,79)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Omnibionta3 50+ 90 tabletten

Omschrijving van Omnibionta3 50+

Een veeleisende omgeving, tijdelijke vermoeidheid en een onevenwichtige voeding of simpelweg winterse verschijnselen kunnen onze energie-reserves en ons immuunsysteem uitputten. Om te kunnen voldoen aan de specifi eke behoeften van de actieve 50-plussers dragen de actieve ingrediënten van Omnibionta®3 50+ bij tot de normale werking van de natuurlijke weerstand dankzij vitamine A, C, foliumzuur, B6, B12, D, en mineralen zoals ijzer, zink en selenium. Vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen ijzer, iodium en mangaan dragen bij tot het energetisch metabolisme. De vitamines B2, B3, B5, B6, foliumzuur en ook ijzer helpen bij tijdelijke vermoeidheid. De mineralen zoals ijzer, zink en iodium dragen bij tot normale cognitieve functies (zoals bv het geheugen). Ginseng draagt bij tot de goede werking van het geheugen, beschermt de cellen (antioxidant) en bestrijdt vermoeidheid.

Omnibionta®3 50+ is een unieke combinatie van luteïne en extracten van Ginseng en Blauwe bosbes,
3 melkfermenten (Tribion Harmonis® : Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifi dobacterium bifi dum MF 20/5 en Bifi dobacterium longum SP 07/3) alsook 12 vitamines en 7 mineralen

Indicatie

Een voedingssupplement dat vermoeide mensen boven 50 helpt in topconditie te blijven.

Gebruik van Omnibionta3 50+

- Neem 1 tablet per dag met een glas water, ‘s morgens of ‘s middags tijdens de maaltijd. 
- Wij raden u aan om Omnibionta®3 50+ gedurende 30 tot 90 dagen in te nemen en dit mag herhaald worden indien nodig. 

Ingrediënten Omnibionta3 50+

Vulstoffen : E460i, E1201, E1202, E468; Calciumzouten van orthofosforzuur ; Inuline ; Calciumascorbaat; Magnesium oxide ; Glansmiddelen : E464, E463; DL -alpha- tocoferol acetaat ( E1450 , maltodextrine ) ; Bereiding van de microorganismen Lactobacillus gasseri PA 16/8 , Bidobacterium bifi dum MF 20/5 , Bifi dobacterium longum SP 07/3 (dextrine , maïszetmeel , sporen van melkeiwitten , soja en vis) ; Glucose ; Antiklontermiddelen : E 471 (plantaardig), E470b (plantaardig) , E551 ; Wortelextract Panax Ginseng; Nicotinamide; Ijzersulfaat ; Retinolacetaat (maltodextrine , maïszetmeel ) ; Kaliumchloride , Calcium D - pantothenaat ; Zinkoxide ; Natriumselenaat ; Cholecalciferol (sucrose , maïszetmeel , palmolie ) ; Pyridoxine hydrochloride ; Kleurstoffen : E172 , E133 ; Thiamine nitraat ; Luteïne ( gelatine , sucrose , palmolie ) ; Riboavine ; Mangaansulfaat; Cyanocobalamine (maltodextrine) ; Bosbes extract (Vaccinium myrtillus ) ; Foliumzuur ; Biotine ; Kaliumjodide ; Chroomchloride ( III ) ; Natriummolybdaat.

Waarschuwing

- De tablet niet in tweeën breken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Dit product bevat suiker en sporen van melkproteïnen, vis en soja.. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
- Niet geven aan kinderen jonger dan 12 jaar. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
- Omnibionta®3 50+ wordt heel goed verdragen. 
Omnibionta3 50+ 90 tabletten
€ 44,50
€ 30,71

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta3 50+

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ervaar dat ik, sedert ik Omnibionta 50+ inneem, vitaler in denken en handelen ben. Ik heb de indruk dat ik flexibeler in het leven sta. Ik kan evenzeer zeggen dat mijn sexleven een boost krijgt, ondanks het feit dat ik te maken heb met een ietwat vergrote prostaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat is niet mis maar neem dit dan ook niet dagelijks en ook minder in de zomer, maar wel een aanrader voor oudere personen en eventueel met andere produkten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta3 50+ 90 tabletten is een heel goed en uitstekend product als voedingssupplement waarin alle vitamines zitten voor vijftigplussers en om te herstellen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote doos multivitaminen. Zorgt voor vitaliteit en is zeker een aanrader in de wintermaanden maar kan het hele jaar door genomen worden. Ligt niet zwaar op de maag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ongelofelijk dat het zo veel goedkoper is super, zal zeker nog bestellen bij farmaline een aanrader voor andere ik bestel ondertussen ook al voor vrienden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zweer ieder jaar bij dit product ! Een kuur van 3 maanden, ik voel duidelijk meer energie. Goeie prijs, scheelt toch een heel pak met dezelfde aankoop in de plaatselijke apotheeek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  complete aanvulling in winterperiode vanwege minder zon en donkere dagen voor de nodige vitaminen die een 50plusser nodig heeft. onontbeerlijk en zeker nodig om zich goed in zijn vel te voelen op een verantwoorde manier
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een kuur voel ik mij veel veel actiever , minder moe en veel energie in de wintermaanden dus ik raad iedereen aan om een omnibionta kuur te gebruiken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de indruk dat ik een betere conditie heb , ik gai er in ieder geval mee verder.ik gebruikte die vataminen vroeger al na een operatie op voorschrift van de dokter, die waren even goed maar veel duirder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze doos bevat een goede mix van vitamines en mineralen. (oa B6, B12, C en D en ook oa ijzer, zink, ....) Na een paar dagen gebruiken voel ik me minder moe! Deze vitamines zijn vrij duur maar via farmaline steeds verkrijgbaar met een mooie karting!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over deze vitaminen,voel me er goed bij en geeft meer energie.De prijs was zeer gunstig,zal zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elk jaar nemen wij in de winterperiode omnibionta, gewoon om ons wat beter te voelen en dit helpt, de winter blues blijft uit!!!!! We blijven dit verder doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is na een paar dagen al efficiënt. Voel me de laatste weken duidelijk beter en heb meer energie. Zeker nu het kouder en killer wordt, is dit duidelijk een waardevolle aanvulling op de normale voeding. Had niet verwacht dat het effect zo duidelijk zou zijn; zeker en aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote neemt deze 50+ vitaminen elk jaar in de winterperiode tot volle tevredenheid, dit op aanraden van de dokter. Scherpe prijs bij farmaline, zeker in vergelijk met de reguliere apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Omnibionta slik voel ik me vitaler, minder gesteresseerd en rustiger. Ook mijn slaappatroon is beter dan vroeger. Omnibionta 50+ is een aanrader wanneer je ouder wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel mij zoveel beter met deze Omnibionta, zeker iets om aan te raden zeker nu de winter in aantocht is, echt een aanrader om toch elke dag er één in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was gewoon om andere ander merk te gebruiken maar deze voldoen aan alles om extra ondersteuning tijdens de winter . Super goed product een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij een goede vervanger van Omnivit 50. Werkt even goed zo niet beter. Ik heb een gastic bypas en ben dus bijna wel verplicht van zo een samengestelde formule te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Omnibionta3 50+ tabletten zijn gemakkelijk in te nemen. Het is een goede aanvulling van vitamines voor personen vanaf een zekere leeftijd vanaf 50 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta 3 50+ kan ik nog niet beoordelen omdat ik dit product nog te recent gebruik. Dit is een product dat langere termijn dient ingenomen alvorens er resultaten merkbaar worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man voelt er zich beter bij hij gaat deze pillen zeker blijven innemen. Heeft veel meer goesting om te sporten en met de kleinkinderen te gaan wandelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs-kwaliteit verhouding. Multi-vitamine preparaat met extra toevoegingen. Gemakkelijk in te nemen met een glas water. Neutrale smaak. Te gebruiken bij vermeende vitamine tekorten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt bevat zodanig veel vitamines en mineralen dat je er na je vijftigste 20 jaar jonger van wordt ... en dit op alle vlakken... sporten... fit zijn en voelen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product, het geeft me veel energie en wordt er blij gezind van , Problemen worden kleiner en geniet meer van ....alles eigenlijk! ,!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds lang via apotheker besteld, nu korting, is veel beter. Daarbij komt nog dat ik sinds ik deze bijkomende vitaminen bestel, haast niet meer ziek ben. Sinds lange tijd heb ik geen griep meer gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Omnibionta3 50+90 tabletten neem, is mijn weerstand voelbaar verbeterd. Ik ben niet meer zo vlug verkouden of grieperig. Zeker zal ik dit iedere winter nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik dit product niet neem dan laat mijn geheugen me in de steek. Ik neem Omnibionta3 50+ al verschillende jaren, ik voel me hier goed mee en wil het niet meer missen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem ze dagelijks,nog een veel te druk leven ! En het gaat prima zo,de zorg voor moeder ,de kleinkinderen na de school opvangen en nog gaan werken. .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen zijn heel gemakkelijk in te nemen daar ze niet te groot zijn van formaat. Nemen regelmatig een vitaminekuur vooral voor de winter om wat weerstand te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit ondertussen al een drietal jaar na gastric bypassoperatie. Voel mij hiermee supergoed, na een gewichtsverlies van 54 kg. absolute aanrader, zeker bij een 50plusser
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Exact het zelfde product dan bij de apotheek maar wel goedkoper. Een aanrader voor mensen die dit dagelijks moeten gebruiken. Levering is uitstekend en zeer snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dag, Ik ben vegetariër,boven de 50 jaar, sta op dieet en sport véél. Om zeker te zijn dat ik alle nodige voedingssupplementen in neem, koop ik omnibionta-3 50+. Daar ik soms slikproblemen heb met medicatie heeft omnibionta-3 50+ dit niet. De pil is glad en slikt gemakkelijker met wat water.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens mij heb je na enkele weken resultaat van de Omnibionta-vitamines. Je hebt dan toch meer energie. Ze zijn nuttig indien je via de voeding niet voldoende vitamines krijgt. Er zitten sowieso minder voedingsstoffen in ons voeding dan vroeger en indien je dan ook nog eens niet genoeg groenten en fruit eet, is het aan te bevelen en zeker als je je lusteloos en moe voelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb deze al verschillende keren besteld voor mijn ouders, ze willen geen andere vitaminen , voelen zich hier goed bij , is vlug geleverd en waren heel tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De grote flacon is goedkoper, ik kan dus een kuur van 3 maanden doen in het begin van de herfst. De effecten zijn snel merkbaar na 4 of 5 dagen. Het is ideaal in geval van vermoeidheid, want het geeft vitaliteit. Geen enkele bijwerking, het is makkelijk te verteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter,gebruik ik deze vitamines al vele jaren.De grote verpakking is voordeliger dan de kleine.Goed meegenomen ;o)Ik blijf Omnibionta-3 50+ zeker verder gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omnibionta is een zeer goede samenstelling, en goed voedings souplement om een winter als deze aan te vullen. Wij voelen ons er goed mee. vriendelijke groeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super verpakking en doeltreffend product zijn een meerwaarde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voelde me futloos, had een gebrek aan energie en had ook moeite om me volledig te concentreren op bepaalde zaken. Met Omnibionta vind ik toch wel dat er veel verbetering is. Zeker qua energie heb ik terug een boost gekregen

Omnibionta3 50+ kopen

Je kan Omnibionta3 50+ van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta 3 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen