€ 19,95
€ 12,97
Bespaar 35% (€ 6,98)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Omnibionta3 50+ 30 tabletten

Omschrijving van Omnibionta3 50+

Een veeleisende omgeving, tijdelijke vermoeidheid en een onevenwichtige voeding of simpelweg winterse verschijnselen kunnen onze energie-reserves en ons immuunsysteem uitputten. Om te kunnen voldoen aan de specifi eke behoeften van de actieve 50-plussers dragen de actieve ingrediënten van Omnibionta®3 50+ bij tot de normale werking van de natuurlijke weerstand dankzij vitamine A, C, foliumzuur, B6, B12, D, en mineralen zoals ijzer, zink en selenium. Vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen ijzer, iodium en mangaan dragen bij tot het energetisch metabolisme. De vitamines B2, B3, B5, B6, foliumzuur en ook ijzer helpen bij tijdelijke vermoeidheid. De mineralen zoals ijzer, zink en iodium dragen bij tot normale cognitieve functies (zoals bv het geheugen). Ginseng draagt bij tot de goede werking van het geheugen, beschermt de cellen (antioxidant) en bestrijdt vermoeidheid.

Omnibionta®3 50+ is een unieke combinatie van luteïne en extracten van Ginseng en Blauwe bosbes,
3 melkfermenten (Tribion Harmonis® : Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifi dobacterium bifi dum MF 20/5 en Bifi dobacterium longum SP 07/3) alsook 12 vitamines en 7 mineralen

Indicatie

Een voedingssupplement dat vermoeide mensen boven 50 helpt in topconditie te blijven.

Gebruik van Omnibionta3 50+

- Neem 1 tablet per dag met een glas water, ‘s morgens of ‘s middags tijdens de maaltijd.
- Wij raden u aan om Omnibionta®3 50+ gedurende 30 tot 90 dagen in te nemen en dit mag herhaald worden indien nodig. 

Ingrediënten Omnibionta3 50+

Vulstoffen : E460i, E1201, E1202, E468; Calciumzouten van orthofosforzuur ; Inuline ; Calciumascorbaat; Magnesium oxide ; Glansmiddelen : E464, E463; DL -alpha- tocoferol acetaat ( E1450 , maltodextrine ) ; Bereiding van de microorganismen Lactobacillus gasseri PA 16/8 , Bidobacterium bifi dum MF 20/5 , Bifi dobacterium longum SP 07/3 (dextrine , maïszetmeel , sporen van melkeiwitten , soja en vis) ; Glucose ; Antiklontermiddelen : E 471 (plantaardig), E470b (plantaardig) , E551 ; Wortelextract Panax Ginseng; Nicotinamide; Ijzersulfaat ; Retinolacetaat (maltodextrine , maïszetmeel ) ; Kaliumchloride , Calcium D - pantothenaat ; Zinkoxide ; Natriumselenaat ; Cholecalciferol (sucrose , maïszetmeel , palmolie ) ; Pyridoxine hydrochloride ; Kleurstoffen : E172 , E133 ; Thiamine nitraat ; Luteïne ( gelatine , sucrose , palmolie ) ; Riboavine ; Mangaansulfaat; Cyanocobalamine (maltodextrine) ; Bosbes extract (Vaccinium myrtillus ) ; Foliumzuur ; Biotine ; Kaliumjodide ; Chroomchloride ( III ) ; Natriummolybdaat.

Waarschuwing

- De tablet niet in tweeën breken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Dit product bevat suiker en sporen van melkproteïnen, vis en soja.. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
- Niet geven aan kinderen jonger dan 12 jaar. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
- Omnibionta®3 50+ wordt heel goed verdragen. 

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 19,95
€ 12,97

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta3 50+

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer doeltreffend product en gemakkelijk in te nemen , de prijs is zeer goed en de bediening gaat vlot. Het duurt wel even voordat de werking begint in te treden maar daarna is de vermoeidheid even vlug verdwenen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bonjour je suis toujours très satisfaits de farmaline et de mes commandes avec livraison très très rapide merci farmaline pour le service qui vous nous faites
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het begin van de lente voelt iedereen zich moe en futloos. Ook bij mij was dit zo, daarom heb ik deze vitamine gekocht. Op dit moment is het potje half leeg en voel ik nog geen enkel resultaat. Misschien te vroeg om te beoordelen! Hopelijk komt het nog.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitamineherstel voor de winters om de kosten op peil te houden. Ideaal voor de winter met fysiek werk in grote gebieden tijdens de vakantie en een zeer druk gezinsleven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  compleet vitaminesupplement, zeer effectief, het is echt een essentieel supplement in de winter, goed voor het hele lichaam en zeer goed verdragen. voor mij een van de beste
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement . het is aangeraden dit product een tweetal maanden te gebruiken om een goed resultaat te bekomen. Na een onderbreking kan men dit zeker terug beginnen innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog te vroeg om over een resultaat te kunnen praten, maar ik ken Omnibionta als sinds ik kind ben, onze huisdokter schreef dit product elk jaar voor en door de jaren heen ben ik dit product trouw gebleven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor mensen boven de vijftig raad ik elk jaar een kuur voor dit product aan. Wanneer het product profiteert van een promotionele aanbieding, moet u er gebruik van maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een maand ongeveer neem ik omnibionta ,ik ben niet meer zo uitgeput tegen s avonds en lig dan ook niet meer om 20.30 u al in bed,heb ook meer energie overdag ,k ga dit zeker de winter blijven doornemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  bij het ouder worden heb je nood aan vitamines en mineralen. Dit is hetgeen Omnibionta zo goed aan tegemoet komt ! Ik voel me vanaf het begin dag na dag beter in mijn vel, kan ik meer aan, hetgeen belangrijk blijft, hoe oud je ook bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem deze vitaminen elk jaar tegen de winterperiode, ben er nu nog niet mee begonnen maar heb er toch jaarlijks baat bij je voelt je beter en door de ginseng ook fitter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamines neem ik op advies van mijn huisdokter. Elke dag neem ik er 1 en voel me er heel goed bij. Ik bestel steeds het doosjes voor 3 maanden. Dit is voordeliger.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste capsules gaven onmiddellijk effect maar na een 10-tal dagen kreeg ik een hongergevoel als ik ze nam. Nu neem ik er 1 om de 2 dagen en dit is voor mij ruim volgdoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft echt effect op energie van het lichaam en bij mij ook op stoelgang en daarbij ook licht verteerbaar voor de maag. Prijs ligt wel redelijk hoog ?
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Goed produkt. Werkt bij mij met gewenste effect op darm, energie, huid etc. Ik ga zeker nogmaals bestellen gezien de positieve effecten die ik merk bij mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta is al jaren een vaste waarde onder de vitamine- en mineralensupplementen. Door de toevoeging van probiotica kan het alleen maar onze natuurlijke weerstand verhogen. Topper!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De tableeten zijn goed, maar niet onmiddellijk voelbaar. Ik bedoel daarmee, bij inname na enkele dagen word je niet direct gewaar dat je ze neemt

Omnibionta3 50+ kopen

Je kan Omnibionta3 50+ van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta 3 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen