€ 32,99
€ 25,07
Bespaar 24% (€ 7,92)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Omega 3+7 Balance

Omega 3+7 Balance is een ideale vetzuurcombinatie bestaande uit geconcentreerde zuivere visolie, versterkt met duindoornextract.

Dit voedingssupplement bevat EPA en DHA, de twee belangrijkste omega-3 vetzuren in een 3,5/1,5 verhouding, gecombineerd met palmitoleïnezuur; het zeldzame omega- 7 vetzuur dat afkomstig is uit duindoornbesolie (Hippophaë Rhamnoides). Een voldoende aanwezigheid van EPA en DHA in het lichaam is van essentieel belang voor een goede cardiale bescherming evenals het optimaal functioneren van onze hersenen en onze ogen. Wetenschappelijk onderzoek toont immers aan dat een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA bijdraagt tot een normale hartwerking, tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.

Duindoornolie bevat hoge hoeveelheden omega 7 en bèta-caroteen (provitamine A) dat helpt bij de instandhouding van normaleslijmvliezen. Daarnaast draagt bèta-caroteen (als provitamine A) ook bij tot het behoud van een normale huid, ondersteunt de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale werking van het immuunsysteem.

Duindoornolie is ook bijzonder rijk aan tocoferolen en tocotriënolen (natuurlijke vitamine E) die fungeren als sterke antioxidanten en de cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Natural Energy garandeert de zuiverheid van dit product: de omega-7 vetzuren in dit supplement zijn afkomstig van de pitten en het vruchtvlees van duindoornbessen, een vrucht die uitzonderlijk rijk is aan dit zeldzame vetzuur. De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn afkomstig van zuivere visolie van kleine vette vissoorten en zijn getest op PCB’s. Eén capsule Omega 3+7 Balance bevat 900 mg zuivere visolie waarvan 350 mg EPA en 150 mg DHA, verrijkt met 300 mg duindoornolie (Hippophaë Rhamnoides).

Indicatie

- voor een normale hartwerking
- voor de instant houding van van een normale hersenfunctie
- voor een normaal gezichtsvermogen

Gebruik van Natural Energy Omega 3+7 Balance

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Natural Energy Omega 3+7 Balance


Aard van het product
a) Presentatie : zachte gelatinecapsules met een netto-gewichtsinhoud van 1200mg per capsule.
b) Verpakking : doos met 40 capsules (2 blisters met elk 20 stuks)
c) Aanbevolen dagelijkse portie : 2 capsules per dag

Ingrediëntenlijst

Aktieve ingredïënten
Wetenschappelijke naamNederlandse naamFranse naamGalenischeperper
Plantgebruikte deelPlantgebruikte deelPlantgebruikte deelvormcapsule100 g
Hippophaë rhamnoidesFructusDuindoornVruchtArgousierFruitVette olie300 mg18,182 g

 

Anderen dan planten of nutriëntenper capsuleper 100 gram
Visolie TG 45/10 (45 % EPA/10 % DHA)

750 mg

45,454 g

Visolie TG 10/50 (10 % EPA/50 % DHA)

150 mg

  9,091 g


Niet-aktieve ingredïënten

Bestanddeelper capsuleper 100 gram
Gelatine304,65 mg18,464 g
Glycerol (geleermiddel)100,35 mg  6,082 g
Water  45,00 mg  2,727 g


Nutritionele analyse

Energie in kcal  754,5 / 100 g
Energie in kJ3115,2 / 100 g
Koolhydraten  6,08 g / 100 g
Eiwitten18,46 g / 100 g
Vetten72,73 g / 100 g


Nutritionele waarde

Plantenper capsuleper dagdosis
(= 2 capsules)
per 100 g
Duindoornolie300 mg600 mg18,182 g


Actieve bestanddelen of merkers (enkel voor planten)

PlantenActieve bestanddelenper capsuleper dagdosis
(= 2 capsules)
per 100 g
Duindoornoliemin. 25 % palmitoleïnezuurmin. 75 mgmin. 150 mgmin. 4,545 g

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 32,99
€ 25,07

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy omega 3+7 balance

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien wij te weinig vis eten en ik al eens last heb gehad van geheugen problemen ben ik tot het besef gekomen dat omega 3 innemen zo belangrijk is voor de problemen op dat vlak bovendien zal het zeker ook helpen bij de problemen met het geheugen bij het ouder worden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een prettig manier om visolie in te nemen en zorgt tevens voor een verbetering van mijn droge huid. Vooral de goede werking ervan voor de hartconditie vind ik een pluspunt
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is misschien nog te vroeg om een definitief advies te geven en dus zet ik een 4, maar ik zie nog steeds een aanzienlijke verbetering in ooggevoeligheid. Dus ik valideer de effectiviteit van dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na biologische analyses van het vetzurenprofiel is gebleken dat de status van de vetzuren op de fosfolipiden van de erytrocytaire membranen verstoord was, daarom werd mij geadviseerd om omega 3+7 vetzuren onder de vorm van capsules te gebruiken wat mijn vetzurenprofiel terug in orde bracht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product goed samen stelling en slechte smaak achteraf. al van af de eerste week zie je resultaat aan de huid. totale cholesterol gedaald met 40 in 3 weken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goed product. Ik had altijd last van strodroog haar en broze nagels. Sinds ik dit product gebruik, in combinatie met een vitamine B-supplement en Selenium, is er een enorme verbetering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat door mijn arts werd geadviseerd om mijn goede en slechte cholesterol in evenwicht te brengen. De eerste drie maanden nam ik twee capsules per dag en nu neem ik consequent één capsule per dag en alles is weer normaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omega 3+7 IS HEEL GOED VOOR DE IMUUNITET? 2X DAAGS INNEMEN ZODAT VIRUSSEN GEEN KANS KRIJGEN , daarbij omega 7 ook heel belangrijk omdat het niet in de voeding zit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit nemen wij al zeker 10 jaar. Via onze arts veranderen wij niet van product omdat wij ook geloven dat dit een 'eerlijk' product is? We doen verder en hopen dat het blijft werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik sedert jaren en blijkbaar met gunstig gevolg.werd me aangeraden te gebruiken door diverse specialisten in het kader van een jarenlang aanslepende uitputtingsdepressie.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een voedingssupplement, dat ervoor zorgt dat ik me goed voel, dmv bloedonderzoek is gebleken dat ik verschillende tekorten had en dit is een van de stoffen die aanvullend zijn voor een optimaler levenspatroon. Werking is ok maar denk eraan is lauter een aanvulling...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is het een product dat zou me helpen bij ontstekingen,mijn maag kan er iets slechter tegen want het blijft lang naar boven komen,nu maar hopen dat ik er baat bij heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ter verbetering van mijn vetzurenprofiel raadde mijn arts omega 3+7 aan twee pillen per dag tijdens de maaltijden. De pillen zijn gemakkelijk in te nemen en ik heb geen last met de vertering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  aangeraden door homeopaat en zie duidelijke verbetering, heb geen bijwerkingen, maar drink dagelijks toch wel anderhalve liter water tevreden van de service van farmaline
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ik kan het goed verdragen zonder oprispingen van visolie wat ik bij gelijkaardige producten wel eens gehad heb .de doos is goed gedoseerd voor ongeveer 1maand.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Op zich vind ik het product in orde, enkel supplement vind ik heel groot om door te slikken. 't Is een stuk groter dan de andere omega-supplementen die ik ken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze capsules werden me voorgeschreven door de dokter omdat het evenwicht tussen de goede en slechte cholesterol niet in order was, na inname van deze kuur was alles terug in evenwicht
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een zeer goede samenstelling van de bestanddelen maar wel relatief duur en aangezien mijn zoon er dagelijks 3 moet nemen en voor een heel lange tijd zal ik misschien beter op zoek gaan naar een goedoper alternatief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik omega 3+7 gebruik voel ik me veel beter niet meer zo moe en heb terug meer energie,ik vind persoonlik dat het me ook helpt tijdens mijn menopauze.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een grondig bloed- en urineonderzoek bleek ik meerdere afwijkingen van de boven- of ondergrens te hebben. Sedert eind 11/2012 neem ik op doktersadvies dit en andere voedingssupplementen. Een nieuw bloedonderzoek rond midden 02/2013, en resultaat ervan midden 03/2013, zal uitwijzen in welke mate de afwijkingen (hopelijk) zullen afgevlakt zijn. Een beoordeling van dit voedingssupplement is dus momenteel te voorbarig; de 4/5 is dus voorlopig.

Natural Energy Omega 3+7 Balance kopen

Je kan Natural Energy Omega 3+7 Balance van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie