€ 2,91
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.
Olvarit Granen Havermout en Fruit 12 Maanden 250 g
€ 2,91
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Olvarit Granen Havermout en Fruit 12 Maanden

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lekker & gezond ontbijtje

  Ons zoontje eet dit heel graag. Hij is ondertussen 20 maanden en eet dit denk ik sinds hij 1 jaar is. Ook makkelijk en snel te bereiden waardoor dit zeker een aanrader is op werkdagen. Ik twijfel soms wel of de aangegeven porties voldoende zijn vermits het bordje altijd snel leeg is :-)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  olvarit havermout met fruit en rozijntjes vinden niet alleen de kinderen lekker maak ook de volwassenen. 's Morgens dagelijks in yoghurt en de transit is optimaal.

  Was deze beoordeling nuttig?

Olvarit Granen Havermout en Fruit 12 Maanden kopen

Je kan Olvarit Granen Havermout en Fruit 12 Maanden van het merk Olvarit , geproduceerd door NUTRICIA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Maaltijden