Oenobiol Zon Intensief 2x30 capsules

€ 40,32
€ 26,21
Bespaar 35% (€ 14,11)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Oenobiol Zon Intensief

Oenobiol Zon Intensief heeft een formule die sinds zijn ontwikkeling voortdurend verbeterd is. De formule is ontwikkeld op basis van een sterk biobeschikbaar tomatenextract dat rijk is aan lycopeen en aan filterende carotenoïdendie de UVB's en de UVA's filteren, en luteine dat het blauwe licht filtert dat schadelijk is voor de ogen. Oenobiol Zon bevat selenium, een mineraal dat onmisbaar is voor de functionering van onze eigen antioxiderende enzymen.

Een wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid waarbij Oenobiol Zon:
- De tolerantie voor de zon verbeteren +21% è om de huid voor te bereiden op de zon 
- Het bruinproces activeren +29% è voor een intensief en blijvend bruin 
- De cellen beschermen tegen de vrije radicalen +68% è om de huid zo lang mogelijk jong te houden 
- In combinatie met een zonnecrème verbetert Oenobiol Zon de doeltreffendheid van de topische bescherming met 20%.

Indicatie

Een supplement dat de gevoelige huid helpt beschermen tegen de zon, het bruinen veiliger maakt en de kleur verlengt. Ideaal voor mensen met een gevoeligheid voor de zon.

Gebruik van Oenobiol Zon Intensief

Een capsule per dag 15 dagen tot een maand voor, tijdens en na blootstelling.

Ingrediënten Oenobiol Zon Intensief

Actillycopeen, carotenoïden, luteïne, selenium.

Oenobiol Zon Intensief 2x30 capsules
€ 40,32
€ 26,21

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol zon intensief

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geeft een gezond kleurtje over het ganse lichaam fijn product proberen waard , je zal er geen spijt van hebben dus kopen maar en gebruiken vooral als je naar de zon vertrekt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Ik word er bruiner door. Ik smeer me steeds goed in want ik heb ros haar en sproetjes (gevoelige bleke huid). Dankzij deze capsules krijgt mijn huid toch dat tintje meer! Iedere lente begin ik deze in te nemen. Elk jaar opnieuw!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw neemt dit reeds enkele jaren ongeveer éé'n maand dagelijks 1 capsule vooraleer in de zon te gaan en dit op aanraden van haar dermatoloog om jeukproblemen tengevolge van blootstellen aan de zon te verzachten met positief resultaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan geen oordeel geven want ik moet het nog beginnen innemen. Ik heb voor 4 maanden gekocht. Dus ik zal de inname starten eind mei zodat ik de hele zomer doorkom. Ben wel heel benieuwd naar het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al jaren net voor, tijdens en na een zonvakantie deze capsules. Geen zonne-allergie meer. Smeren blijft natuurlijk wel aangewezen. Bruin ook makkelijker en blijft langer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste keer gebruikt en heel tevreden op vakantie. gevoel dat bruin dieper is en huid zachter. Aanrader voor wie langs binnenkant huid mee wil helpen voor te bereiden tegen zon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik maak hiervan elk jaar gebruik en koop deze steeds in promotie per twee stuks.Vroeger had ik steeds zonnebrand, nu niet meer. Opgepast vervangt geenszins de beschermproducten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet kunnen testen vermits er nog geen dagen met zon waren de laatste weken hier in Vlaanderen. Nog even geduld dus en dan kunnen we een oordeel vellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Veel kan ik er nog niet over vertellen daar we nog maar juist begonnen zijn.vroeger namen wij innovatie solar,maar dit is niet meer verkrijgbaar,dus even navragen en jullie rade mij oenobol zon intensief aan.dus heb ik dit besteld met het volle vertrouwen.grtjs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen al enkele jaren zonne-supplementen voor we naar het zuiden gaan. Deze vinden wij de beste. Ons kleurtje blijft echt wel langer zitten hierdoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bruin niet zo gemakkelijk. Niet dat ik met dit product nu supersnel ga bruinen, maar het helpt in elk geval. Wat het meeste opvalt is dat ik een "mooier bruin" heb, een dieper bruin. En ja, het houdt ook langer als je de pilletjes nog neemt nadat je van vakantie terug bent. Ik ben tevreden !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  IK gebruik dit product om met name zonne-allergie te voorkomen tijdens mijn vakantie. Dat werkt uitstekend, daar ik geen enkele zonne-allergische reactie meer heb tijdens mijn vakantie. Als bruiningsproduct zijn er mijnsinziens betere producten te verkrijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het verbeterd de opname van zonnestralen en geeft een veilig gevoel. 30 dagen voor het verlof innemen is zeker ideaal,ook tijdens je verlof om met een mooi bruin kleurtje terug te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een goed product, perfect voordat je op vakantie vertrekt. Je bruint veilig en snel. Gebruik het een maand voordien en een maand nadien. Ideaal om uw huid voor te bereiden op de zon, zeker als je een gevoelige huid hebt of een huidallergie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig! Net wat je nodig hebt in het begin van de zomer om je huid klaar te maken voor de zon. Mijn huid heeft nu een mooie 'glow' en mijn kleurtje blijft langer dankzij Oenobiol Sun Intensive.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een super produkt! ik had het verleden jaar gekocht om op reis te gaan en heb het ondertussen opnieuw besteld om dit jaar mee op verlof te nemen.je huid blijft echt langer bruin en je bruint ook gemakkelijker !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  heb vorig jaar de gewone versie gebruikt en was daar zeer tevreden over. Heb sproeten en een lichte huid en steeds zonne allergie. Met dit product is het minder, vandaar dat ik deze versie gekocht heb
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verbrand minder snel. Je bruint ook mooi egaal en je houdt je kleur ook langer. Het is zeker een aanrader voor mensen met een van nature bleke huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super product, ik heb een erg bleke huid en verbrand erg makkelijk, maar nu voor het eerst gebruind zonder te verbranden na een week Kreta; onze dochter is er ook enthousiast over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsulen werken écht super. Het vermindert mijn zonne-allergie waardoor ik gemakkelijker een tijdje in de zon kan blijven. Het maakt je huid mooi bruin en het werkt nog lang na, waardoor je je kleur langer behoudt.

Oenobiol Zon Intensief kopen

Je kan Oenobiol Zon Intensief van het merk Oenobiol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen