€ 54,70
€ 49,23
Bespaar 10% (€ 5,47)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Oenobiol Remodellerend Tripack

De Oenobiol Remodellerend supplementen zijn ontwikkeld in 2001 en is uitgegroeid tot een bestseller op de afslank markt. Dankzij het actieve complex van Fitnol (CLA van Saffloerolie extract) en chroom, wordt uw hardnekkig vet aangepakt. CLA werkt in op de gelokaliseerde vetkussentjes, het verminderen van de vetmassa op de taille en buik. Zijn activiteit werd wetenschappelijk bewezen. Dit supplement maakt het mogelijk centimeters op de tailleomtrek te verliezen.

Indicatie

Een voedingssupplement dat inwerkt op hardnekkige vetreserves om u helpen af te slanken.

Gebruik van Oenobiol Remodellerend Tripack

2 capsules 3 keer per dag, tijdens de maaltijd in te nemen, gedurende 3 maanden voor een optimaal resultaat. U kan de kuur herhalen zo vaak als gewenst.

Ingrediënten Oenobiol Remodellerend Tripack

Geconjugeerd linoolzuur (CLA) - gelatine, glycerine (omhullingsmiddel) - glycerine monostearaat (emulgator) - sorbitol (omhullingsmiddel) - colloidal silicium (vulmiddel) - titaandioxyde, karmijn, karamel (kleurstoffen) - chroom chloride.

Nutritionele samenstelling (per 6 capsules): 

Geconjugeerd linolzuur (CLA): 1,8g
Chroom: 25µg (62,5%)
€ 54,70
€ 49,23
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol Remodellerend Tripack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het remodelleringsproduct heeft zijn waarde al lang bewezen....helaas moet je geduldig en volhardend zijn, want de resultaten zijn een beetje traag.

  Was deze beoordeling nuttig?

Oenobiol Remodellerend Tripack kopen

Je kan Oenobiol Remodellerend Tripack van het merk Oenobiol , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > CLA