€ 54,90
€ 49,41
Bespaar 10% (€ 5,49)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Oenobiol Elixir Perfect

Huidveroudering is een fysiologisch proces waarbij de huid zijn stevigheid verliest, volumes verzwakken en rimpels verschijnen. Collageen en hyaluronzuur zijn essentiële elementen die de structuur van de huid vormen.
ELIXIR PERFECT helpt de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen vanaf de eerste maand. Dankzij zijn innovatieve formule worden lijntjes vervaagd en wordt de huid zichtbaar voller . De huid vindt zijn jeugdige uitstraling terug.                                                                      
 
Programma ELIXIR Perfect voor:
- Vervaagde rimpels & lijntjes
- Een vollere huid
- Een jeugdige uitstraling 
- Celbescherming tegen oxidatieve stress

Indicatie

High performance anti-age o.b.v. gehydrolyeseerd collageen, hyaluronzuur, vitaminen & mineralen: Elixir Perfect helpt bij het behoudt van de jeugdigheid van de huid en bevat ingrediënten die celbescherming bieden tegen oxidatieve stress

Gebruik van Oenobiol Elixir Perfect

De inhoud van 1 stick oplossen in een glas water of fruitsap (ongeveer 200 ml). Mengen tot het volledig is opgelost, 2-3 minuten laten staan en in één keer opdrinken. De minimale duur van de kuur is 30 dagen.

Ingrediënten Oenobiol Elixir Perfect

Voor 1stick/dag: Gehydrolyseerd colageen 2.5g, hyaluronzuur 120mg, vitamine C60mg, Seleen 50µg, Koper 1mg, Biotin (Vitamine B8), 50µg

Waarschuwing

Voedingssupplementen niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl. Enkel voor volwassenen, buiten het bereik van kinderen houden. Personen die onder medisch toezicht staan, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten medisch advies inwinnen alvorens voedingssupplementen te gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
€ 54,90
€ 49,41

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol Elixir Perfect

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  6 van 6 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  absoluut geen aanrader!

  Na deze kuur, zoals omschreven, te hebben gedaan ben ik helemaal niet tevreden over dit product. Het beloofde zoals "vervaagt fijne lijntjes" enz is hier absoluut niet van toepassing. Er was geen verandering in de huidstructuur of porieën te merken Dit product is zijn geld helemaal niet waard.

  Was deze beoordeling nuttig?

Oenobiol Elixir Perfect kopen

Je kan Oenobiol Elixir Perfect van het merk Oenobiol , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
50+ > Huidveroudering