€ 14,85
€ 13,22
(€ 132,20 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,63)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Odm5 Oogoplossing Flacon

ODM 5® wordt aanbevolen voor de reductie van hoornvliesoedeem zoals oedeem veroorzaakt door corneale dystrofie, posttraumatische oedeem en postoperatieve oedeem. Hoornvliesoedeem wordt gekenmerkt door een overmaat aan vloeistof in de cornea. ODM 5®, een hypersaline oplossing trekt dit overtollige vocht uit de buurt van het hoornvlies door een osmotisch effect, waardoor het hoornvlies terug een normale toestand van hydratatie krijgt voor een korte tijd. Op deze manier helpt ODM 5® bij het verbeteren van de kwaliteit van uw visie. ODM 5® bevat natriumhyaluronaat, een verbinding van nature aanwezig in het oog, die het hoornvlies beschermt als er sprake is van irritatie.

Gebruik van Odm5 Oogoplossing Flacon

 • Was uw handen zorgvuldig voordat u het product gebruikt. Gebruik 1-2 druppels 4 keer per dag in de lagere conjunctivale zak van het oog, naar omhoog kijkend en door het onderste ooglid voorzichtig naar omlaag te trekken.
 • Houdt het oog gesloten gedurende 1 tot 2 minuten na gebruik.
 • Vermijd contact tussen het uiteinde van de fles en de ogen of de oogleden.
 • Spoelen is niet nodig na gebruik.
 • OCULAIRE ROUTE.
1. Draai bij het eerste gebruik de dop los na controle van de integriteit van de afdichtring op de dop. U hoort een klein geluid als gevolg van de breuk van de afdichtring bij het openen van de fles voor de eerste keer.

2. Giet 1-2 druppels in het oog.

3. Vervang de dop na elk gebruik om ervoor te zorgen dat er geen resterende druppels meer op de tip hangen.

Voor dragers van contactlenzen: niet compatibel met contactlenzen.

Ingrediënten Odm5 Oogoplossing Flacon

Natriumchloride 5%, Natriumhyaluronaat 0,15%.

Andere bestanddelen: Gezuiverd water, trinatriumcitraat dihydraat, citroenzuur monohydraat, hydroxypropylmethylcellulose.

Bijwerkingen van Odm5 Oogoplossing Flacon

Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

In sommige gevallen kunnen voorbijgaande stoornissen zoals een licht gevoel van verbranding of schrijnende en tijdelijke vervaging van de visie optreden tijdens het gebruik.

Als er een blijvend negatief effect is of één dat niet in deze bijsluiter beschreven wordt, stop dan met het gebruik van het product en raadpleeg uw arts.

Waarschuwing

 • Niet doorslikken.
 • In het geval van postoperatieve oedeem, gebruiken na genezing dan (24 uur).
 • Niet gebruiken na de vervaldatum vermeld op de fles.
 • Gebruik binnen een maand na opening.
 • Bewaren op kamertemperatuur.
 • Zorgvuldig de fles dicht doen na elk gebruik, zodat de tip vrij is van enige resterende druppels; indien aanwezig, schud elke drup er dan af met een scherpe polsbeweging. (risico van microbiële verontreiniging) - Niet gebruiken als de fles beschadigd is (gevaar voor bacteriële besmetting).
 • Raak uw oog niet aan met de punt van de fles (gevaar voor bacteriële besmetting).
 • Vermijd het aanraken of het drogen van de tip met de vingers of een niet-steriele zakdoek (gevaar voor bacteriële besmetting).
 • Als uw arts extra oogdruppels heeft voorgeschreven, wacht ten minste 15 minuten tussen het aanbrengen. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 14,85
€ 13,22
(€ 132,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Odm5 Oogoplossing Flacon

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Beoordeling

  Zeer goed. Maar effect op lange termijn moeten we nog afwachten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Druppels prima, flacon stug waardoor druppelen wat lastig is.

  De druppels werden mij voorgeschreven door de oogarts in Rotterdam. Omdat dit product niet via de reguliere apotheken of drogisterijen te koop bleken te zijn, ben ik internet opgegaan. Daar was het product snel gevonden en ook vlot afgeleverd. Deze druppels helpen mij heel goed. Het minpuntje voor mij is dat het flesje heel erg lastig druppelt. Zonder knijpen komt er niets. Misschien is daar nog wat aan te doen. Verder prima

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik ODM5 al ruim 3 jaar en werkt voor mij prima. Deze druppels zijn op zoutoplossing basis en ik gebruik ze in de avond/nacht voor het slapen gaan. Het geeft een vochtige filmlaag op mijn ogen. Voor mensen die zeer gevoelige ogen hebben helpt dit prima. Ook bij droge omgeving of in de winter bij droge lucht. Deze zijn mij voorgeschreven door het oogheelkundige kliniek. Kortom prima product zeker een aanrader. M.vr.gr. Stefan

  Was deze beoordeling nuttig?

Odm5 Oogoplossing Flacon kopen

Je kan Odm5 Oogoplossing Flacon van het merk ODM 5 , geproduceerd door HORUS PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen