€ 15,95
€ 11,96
(€ 39,87 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 3,99)
Bijsluiter van Odaban Spray 30 ml

Omschrijving van Odaban Spray

Odaban Spray is al decennia lang de nummer 1 antitranspirant geadviseerd door huisartsen, dermatologen. Apothekers en podotherapeuten. De spray is 100% vrij van parfum en is volledig hypoallergeen.

Odaban is niet geparfumeerd en bevat een allergievrije formule van aluminium chloride in een siliconen/alcohol oplossing. Het product wordt onder de hoogste kwaliteit en productie eisen gemaakt welke een klanttevredenheid garanderen.

Indicatie

Odaban is geschikt voor alle huidtypen en door zijn unieke formule geeft Odaban minder kans op huidirritaties dan andere producten.

Odaban is zeer gemakkelijk in gebruik. Odaban uitsluitend aanbrengen voor het slapen gaan op de zeer droge huid, onthoud: “Less is more”. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksels is voldoende.

Gebruik van Odaban Spray

Odaban-Spray dient u zuinig aan te brengen op de huid, 1 a 2 Sprays is voldoende. Vrouwen en personen met een gevoelige huid dienen Odaban aan te brengen met een wattenschijfje deppend op de huid ipv te sprayen. Voor gebruik oksels geldt dat u odaban aanbrengt in het centrum van de oksel, dit is de plaats waar de meeste zweetkliertjes zich bevinden. De behandelde huid de volgende morgen wassen, ander producten zijn niet nodig om te gebruiken, u kunt echter gerust een deodorant gecombineerd gebruiken. De huid van mannen is doorgaans dikker en de aanwezigheid van okselhaar voorkomt overdosering. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksel ( afstand spray ongeveer 10 cm) is voldoende, Indien teveel vloeistof aangebracht kunt u dit met een tissue verwijderen.

De meeste gebruikers van Odaban hebben hun zweetprobleem binnen enkele dagen onder controle en bouwen gebruik daarna af na enkele malen per week. Odaban brengt u dagelijks aan totdat gewenst resultaat is bereikt daarna afbouwen na enkele malen per week, onthoudt dat het beter is om meerder dagen achter elkaar een beetje aan te brengen dan eenmaal teveel. Odaban dient u dus zuinig te gebruiken. Indien u overmatig veel Odaban aan zou brengen blokkeert u teveel zweetkanaaltjes waardoor spanning te hoog op kan lopen waardoor u juist weer meer zou gaan zweten. Odaban uitsluitend aanbrengen op intacte huid en niet aanbrengen op grote lichaamsoppervlakken of op kapotte huid.

Ieder mens is anders, neem u tijd om de frequentie van gebruik uit te zoeken, gemiddeld zijn 2 applicaties per week voldoende.

Odaban is ook zeer geschikt voor personen die niet leiden aan overmatig zweten. Sporters zullen zich verbazen hoe Odaban blaren, kapotte huid en voetschimmels voorkomt. Ook personen die een geschikte antitransparant zoeken zullen na het aanbrengen van 1 maal per week Odaban volledig droog blijven.

Ingrediënten Odaban Spray

20% w/v Aluminium Chloride 6H20, 1% v/v Dimethicone Copolyol 193, Ethanol 'B' (DEB) 100% v/v.

Bijwerkingen van Odaban Spray

Geen allergische bijwerking.

Waarschuwing

Odaban antitranspirant is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op intacte huid. Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap.
€ 15,95
€ 11,96
(€ 39,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Odaban Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer effectief tegen zweten. Het enige product die er bij mij voor zorgt dat ik geen okselvijvers meer heb. Een echte aanrader voor mensen die alles al probeerden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik hem al jaren en heb nooit meer zweetplekken! Ik heb hem in het begin 3x per week gebruikt tot ik helemaal geen zweetplekken meer kreeg! Daarna maar 1x per week steeds minder hoef je hem te gebruiken. Nu gebruik ik hem 1 of 2 keer per maand zodat ik zeker weet dat het niet terug komt. Heb hem weleens 2 maanden niet gebruikt toen merkte ik dat na 6 weken het zweten langzaam terug kwam. 1 nadeel!! de eerste 3 maanden een prikkelend jeukend vervelend gevoel je moet hem ook alleen l avonds voor het slapen gebruiken en meteen gaan slapen anders lig je wakker van de prikkels. Maar het resultaat is het zeker waard. Met geduld kun je alle strakke kleding dragen die je wil zonder ook maar een zweet puntje. Zelfs in de zomer je zweet overal maar onder je armen blijft het droog en zacht. Ook voor de voeten werkt het heel goed. Gebruik hem wel regelmatig op het begin gebruik je hem niet genoeg op begin heb je er niks aan

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Werkt niet zo goed. Na gebruik zweet ik nog altijd een beetje. Ik ben nogal een zwetend en dit product hebt niet voor mij. Ik ben nu nog op zoek naar een product dat wel helpt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Odaban Spray kopen

Je kan Odaban Spray van het merk Odaban, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray