€ 11,95
€ 10,76
Bespaar 10% (€ 1,19)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Obesimed Forte Meeneemverpakking 28 capsules

Omschrijving van Obesimed Forte Meeneemverpakking

Obesimed Forte
Voor de behandeling van obesitas
Vermindert honger en voorkomt overeten
Voor substantieel gewichtsverlies

Obesimed Forte voorziet in een geheel nieuwe benadering van gewichtsverlies door het gebruik van een combinatie van van zuivere, natuurlijke visceuze polysacharrides, die elkaars werking versterken. Obesimed Forte absorbeert, binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost ze deze in de maag uit en wordt er een hoog viscueze stabiele gel-matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel, waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind en het veel gemakkelijker is om een dieet vol te houden. Na het consumeren van de maaltijd vermengt de gel-matrix zich met het voedsel. Dit zorgt niet alleen voor uitstel van de honger, maar ook voor een vertraging van de spijsvertering. Obesimed Forte zorgt voor een vermindering van honger door verzadiging van de maag en door de promotie van een gezonde bloedsuikerbalans.

Indicatie

Obesimed® Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Het is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed® Forte te gebruiken in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname. De BMI is een methode waarmee u kunt vaststellen of u een gezond lichaamsgewicht hebt of te zwaar bent in verhouding tot uw lengte. Zie tabel in bijsluiter

Gebruik van Obesimed Forte Meeneemverpakking

1 tot 2 capsules 3 x per dag, 1 uur voor de maaltijd met minimaal 1 glas water. De capsule in zijn geheel innemen.

De effectieve dosering kan per persoon verschillen en kan variëren van 1 tot 2 capsules per dosering tot de maximale dosering van 6 capsules 3 x per dag.

De dosering kan elke 3 dagen worden verhoogd met 1 capsule per maaltijd, totdat de honger duidelijk vermindert en behoefte aan tussendoortjes verdwijnt.

Maximale dosering niet overschrijden.

Obesimed Forte dinet niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Dit product is niet geschikt voor kinderen.

Ingrediënten Obesimed Forte Meeneemverpakking

Het product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: Omtec19®, Amylum Solani, OmtecX®, Hypromellose (E464), Titanium oxide (E171). Het product is geschikt voor vegetariërs.

Bijwerkingen van Obesimed Forte Meeneemverpakking

Obesimed Forte wordt goed verdragen, maar kan enkele bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. In het beginkunnen milde maag- en darmklachten optreden zoals dunne of losse ontlasting, lichte diarree, oprispingen en gasvorming of constipatie. Meestal verdwijnen deze bijwerkingen na enkele dagen. Om deze bijwerking te vermijden kan met een lage dosering worden gestart (1 capsule per maaltijd), waarna de dosering geleidelijk wordt verhoogd, naarmate het lichaam zich aan de dosering heeft aangepast. Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of als er bij u een bijwerking optreedt die hier niet is vermeld, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Waarschuwing

Gebruik tijdens zwangerschap en/ of borstvoeding:
Bij zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden af te vallen, mogelijke schadelijke stoffen uit het vetweefsel kunnen dan bij het kind terecht komen. Het gebruik van de Obesimed® Forte wordt daarom afgeraden.
Gebruik in combinatie met geneesmiddelen:
Obesimed® Forte verlaagt de glucosespiegel van het bloed. Als u lijdt aan diabetes is het belangrijk om uw bloedsuikerspiegel goed te monitoren. Overleg in dit geval met uw arts, want mogelijk moet uw medicatie tegen diabetes worden aangepast. Gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met andere dieet supplementen of geneesmiddelen, die een hypoglycemisch effect hebben, wordt afgeraden wanneer er vooraf geen overleg met arts of apotheker is gepleegd.
Obesimed Forte vertraagt het tempo waarmee voedsel wordt geabsorbeerd en theoretisch kan dit dus ook met geneesmiddelen gebeuren. Orale medicijnen moeten 1 uur of 4 uur na gebruik van Obesimed Forte worden ingenomen. Overleg met uw arts of apotheker wanneer u geneesmiddelen gebruikt, voordat u Obesimed Forten gaat gebruiken.

Multivitamines en Obesimed Forte:
Tijdens het afvallen en het gebruik van Obesimed Forte moet u iedere dag een multivitamine- en mineralenprepaat innemen. Obesimed Forte kan de opname van bepaalde vitamines en mineralen in lichaam verminderen. Neem het vitamine- en mineralenpreparaat bij voorkeur voor het slapengaan, om er zeker van te zijn dat de vitamines en mineralen geabsorbeerd worden.

€ 11,95
€ 10,76
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Obesimed Forte Meeneemverpakking

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik gebruik dit product al een week, ik ben een kilo kwijt, het geeft een verzadigingseffect, je moet bij elke capsule water drinken om een eetlustremmend effect te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Obesimed Forte Meeneemverpakking kopen

Je kan Obesimed Forte Meeneemverpakking van het merk Obesimed , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Obesimed