€ 19,39
€ 13,77
Bespaar 29% (€ 5,62)
Promotie 29% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Nutrisan Nutrimagnesium

Magnesium is betrokken bij de celdeling, een normale eiwitsynthese, de energiestofwisseling en de normale werking van het zenuwstelsel en spieren. Magnesium draagt bij tot de elektrolytenbalans en de instandhouding van normale botten en tanden, het normaal psychologisch functioneren en een vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 
De biologische beschikbaarheid van organische magnesiumvormen (zoals in NutriMagnesium) is beter dan die van anorganische (bijv. magnesiumoxide). De glycerofosfaatvorm is vetoplosbaar en de bisglycinaatvorm kan deels intact worden opgenomen (zonder inwerking van verteringsenzymen).

Indicatie

Goed opneembare organische vormen van magnesium
100% biologisch geteelde alfalfa en brandnetel leveren synergetische cofactoren, enzymen en andere fytonutriënten
Alfalfa en brandnetel zijn “vers” gevriesdroogd, voor het behoud van de enzymactiviteit
Het poeder van de alfalfa en de brandnetel is grondig microbiologisch getest
FruitOx Blend (fruitmix) levert extra synergie

Gebruik van Nutrisan Nutrimagnesium

3×1 tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.
 
Eventuele bijwerkingen: voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).

Ingrediënten Nutrisan Nutrimagnesium

1 tablet bevat: magnesium (citraat, malaat, bisglycinaat en glycerofosfaat) 150 mg (40% ADH), alfalfa (Medicago sativa) (vers gevriesdroogd) blad 100 mg, brandnetel (Urtica dioica) (vers gevriesdroogd) blad 50 mg, FruitOx blend - bessenmix (vers gevriesdroogd) (blauwe bosbes, zwarte bes, druif, granaatappel, zure kers, vlierbes, veenbes, framboos) 16 mg.


Waarschuwing

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).
€ 19,39
€ 13,77

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan Nutrimagnesium

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Spierontspanner

  Ontspant je spieren na inspanning zodat krampen niet meer voorkomen. Neem het steeds voor het slapen gaan ( 2 tabletten) voor een rustige vaste slaap

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Boost

  Deze product gebruiken we al bijna een jaar. Het is een boostgever

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed opneembare magnesium

  Deze tabletten zijn makkelijk in te nemen, de samenstelling maakt de magnesium goed opneembaar. Uitstekend gedoseerd. Mij helpt het bij onrustige benen. Goede prijs/kwaliteit, zeker wanneer er extra korting is.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrisan Nutrimagnesium kopen

Je kan Nutrisan Nutrimagnesium van het merk Nutrisan , geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie