€ 19,40
€ 14,55
Bespaar 25% (€ 4,85)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nutrisan Nutrimagnesium

Magnesium is betrokken bij de celdeling, een normale eiwitsynthese, de energiestofwisseling en de normale werking van het zenuwstelsel en spieren. Magnesium draagt bij tot de elektrolytenbalans en de instandhouding van normale botten en tanden, het normaal psychologisch functioneren en een vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 
De biologische beschikbaarheid van organische magnesiumvormen (zoals in NutriMagnesium) is beter dan die van anorganische (bijv. magnesiumoxide). De glycerofosfaatvorm is vetoplosbaar en de bisglycinaatvorm kan deels intact worden opgenomen (zonder inwerking van verteringsenzymen).

Indicatie

Goed opneembare organische vormen van magnesium
100% biologisch geteelde alfalfa en brandnetel leveren synergetische cofactoren, enzymen en andere fytonutriënten
Alfalfa en brandnetel zijn “vers” gevriesdroogd, voor het behoud van de enzymactiviteit
Het poeder van de alfalfa en de brandnetel is grondig microbiologisch getest
FruitOx Blend (fruitmix) levert extra synergie

Gebruik van Nutrisan Nutrimagnesium

3×1 tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.
 
Eventuele bijwerkingen: voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).

Ingrediënten Nutrisan Nutrimagnesium

1 tablet bevat: magnesium (citraat, malaat, bisglycinaat en glycerofosfaat) 150 mg (40% ADH), alfalfa (Medicago sativa) (vers gevriesdroogd) blad 100 mg, brandnetel (Urtica dioica) (vers gevriesdroogd) blad 50 mg, FruitOx blend - bessenmix (vers gevriesdroogd) (blauwe bosbes, zwarte bes, druif, granaatappel, zure kers, vlierbes, veenbes, framboos) 16 mg.


Waarschuwing

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).
€ 19,40
€ 14,55

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan nutrimagnesium

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede opname in tegenstelling tot vele andere magnesium op de markt, na reeds veel magnesium te hebben uitgetest. En natuurlijk Nutrisan-waardig kwalitatief supplement.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen nachtelijke krampen meer dankzij het gebruik van dit voedingssupplement. Ik gebruikte voordien een magnesium preparaat van een andere producent maar zonder resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al een tijdje fan van de firma Nutrisan. Ik vind hun producten zeer eerlijk en goed gemaakt en heb mij altijd goed gevoeld na het innemen. Ik blijf ze zeker gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt goed en snel. De spierkrampen verminderen snel en zijn verdwenen na een kuur van 2 maanden. Men dient wel de dosering in acht te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrisan Nutrimagnesium draagt door het hoge magnesiumgehalte bij tot het versterken van bot en is tevens krampwerend. Het is tevens aan te raden in functie van sportieve prestaties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik dit product neem , is mijn slaapkwaliteit beduidend beter . Het maakt rustiger en heeft een goede invloed op het zenuwstelsel zodat je een betere nachtrust hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed opneembare magnesium die handig te doseren is en bijzonder goed verdragen wordt. Een magnesium supplement met een goede prijs kwaliteit verhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed opneembare vorm van magnesium. Geeft direct meer energie en een vermindering van heftige spierkrampen. Iedereen zou dit moeten innemen, want onze voeding bevat niet genoeg magnesium
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In mijn bloedafname is uitgekomen dat ik te weinig magnesium heb. Ik gebruik dit product nu 6 maand en heb een nieuwe bloedafname laten doen. Nu staat mijn magnesium gehalte correct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede samenstelling met o.a. Magnesium. Ik heb geen last meer van krampen. Ik neem 's avonds 2 tabletten gecombineerd met 2 tabletten Sediplus Relax en slaap hierdoor veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een natuurlijk product dat voor 100 procent zijn werking doet. De spierpijnen en verkrampingen zijn voor een groot deel weg. Ik kan en zal het iedereen die het nodigvheeft aanraden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nutrisan nutrimagnesium tegen de vermoeidheid en om meer energie te verkrijgen. Ik neem nutrimagnesium samen met nog andere voedingssupplementen op aanraden van mijn therapeut.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed opneembaar produkt wordt zeer goed verdragen en is ook zeer goed uitgebalanceerd prijs kwaliteit is zeer goed bevat zeer goede ingredienten die zich onderscheiden van vele andere merken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is goed opneembaar wat niet evident is voor Magnesium. Kuitkrampen verminderen, er is minder vermoeidheid. Ik ben er zeer tevreden over en merk geen vervelende zij-effecten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Te gebruiken bij algemene vermoeidheid en last van krampen. Ik neem ze nog maar net in, dus nog even afwachten. Zijn wel vrij grote pillen om in te slikken.

Nutrisan Nutrimagnesium kopen

Je kan Nutrisan Nutrimagnesium van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium