€ 23,00
€ 17,48
Bespaar 24% (€ 5,52)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vacramal

Vancramal is een voedingssupplement met een unieke combinatie van veenbessen met D-mannose en probiotica die bijdraagt aan het behoud van de normale vaginale flore, ter ondersteuning van het behoud van een gezonde schone blaas en vaginale zone. 

Sterkste product op de markt dankzij de juiste combinatie van specifieke probiotica, Cranberry en D-Mannose. 

Indicatie

Ondersteunt de normale blaaswerking en de normale intieme flora.

Gebruik van Vacramal

(herval-)preventie: 1 tablet per dag

Ingrediënten Vacramal

per tablet

Actieve ingrediënten: 
D-mannose 660 mg, Vaccinium macrocarpon (cranberry) 400 mg (=40 mg PAC's), Lactobacillus acidophilus 4 mld CFU 40 mg, Lactobacillus rhamnosus 4 mld CFU 40 mg, Lactobacillus casei 2 mld CFU 20 mg, Lactobacillus crispatus 2 mld CFU 20 mg, Lactobacillus fermentum 2mld CFU 20 mg, Lactobacillus gasseri 2 mld CFU 20 mg, Lactobacillus paracasei 2 mld CFU 20 mg, Lactobacillus plantarum 2 mld CFU 20 mg, Raftiline 20 mg, Raftilose 20 mg.

Niet-actieve ingrediënten: Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide. 

Nu 20 mg PAC's per tablet door gebruik van andere soort hoogkwalitatieve cranberry (= dezelfde hoeveelheid cranberry maar nu in nog een sterkere concentratie aan proantocyanidines) 
Bij katherterisatie: zowel inzetbaar bij mannen als vrouwen

Vacramal 30 capsules
€ 23,00
€ 17,48

Laatste reviews en ervaringen met Vacramal

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt goed maar het duurt wat langer om het gewenste resultaat te hebben. Hoe dan ook ben ik blij dat ik geen antibiotica heb moeten nemen om tot het gewenste resultaat te komen. Dat komt mijn lichaam helemaal ten goede op deze manier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van specialist neem ik vacramal. Het product voldoet aan de verwachtingen. Via farmaline een vlotte verzending. Eveneens discreet verpakt. Steeds een korting op de producten dat is ook mooi meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door uroloog, na operatie, natuurlijk product, moet ze blijven innemen, verhoogde consentratie van zwarte bessen extract. Posief voor de urinewegen en nieren. Goede prijs kwaliteit, bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van Vacramal nu al een maand dat ik het inneem, ik zal binnenkort naar de huisarts gaan om te kijken als het voldoende werkt mijn urologe heeft dit aangeraden
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer effectief tegen urine en vaginale ongemakken, het herstelt echt het evenwicht van de flora. Het is gewoon een beetje duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn osteopaat heb ik een kuur Vacramal genomen om darmflora en algeheel welbevinden te herstellen na een kuur antibiotica. Ik vertrouw op zijn kennis en heb geen 'voelbare' verbetering gevoeld, maar de werking ervan zal wel positief zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de huisarts heb ik dat besteld, en inderdaad na paar innames heeft het wel zijn effect. De blaas is immers een teer weefsel dat goed dient behandeld te worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vacramel helpt me om de intieme flora van de vagina te herstellen na een antibioticakuur bij de behandeling van een blaasontsteking. Ik blijf na een intensieve kuur (2 capsules per dag) elke dag één capsule innemen als onderhoudskuur. Een aanrader voor elke vrouw die last heeft van blaasontstekingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat heb ik leren kennen dankzij jullie website want in de normale apotheken kennen ze het zelfs niet, het wordt aangeraden aan alle vrouwen die lijden aan repetitieve urineweginfecties en ook frequente intieme problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn arts schreef dit voor omdat ik regelmatig een blaasinfectie had. Mijn blaas is sterker nu en mijn vagina is niet meer zo droog waardoor mijn seksleven veel beter is. Dit is een heel goed product en zou ik iedereen aanbevelen met dezelfde klachten.

Vacramal kopen

Je kan Vacramal van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
50+ > Menopauze