€ 3,80
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 1

Nutrilon Omneo 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de behandeling van verteringsproblemen (constipatie, harde stoelgang, krampjes) en is geschikt voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden. Nutrilon Omneo 1 is niet geschikt voor zuigelingen die een allergie ontwikkeld hebben. Nutrilon Omneo 1 bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand versterkt van de zuigeling. Daarnaast bevat Nutrilon Omneo 1 ook essentiële vitaminen, mineralen en omega 3 en 6.

Indicatie

Om kleine verteringsongmakken te voorkomen.

Vanaf de geboorte.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 
€ 3,80

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Omneo 1

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel tevreden

  Heel tevreden over dit product. Onze baby vindt de melk heel lekker en heeft totaal geen krampen of andere darmproblemen. Een aanrader. Wij kopen deze sowieso opnieuw. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. Wordt ook op tijd geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Wij gebruikten in eerste instantie de gewone Nutrilon 1 poedermelk, maar zijn omwille van problemen met de stoelgang naar de Omneo 1 overgeschakeld. Ons baby'tje van 4 maanden kan nu zonder problemen elke dag stoelgang maken dankzij deze melk!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Omneo 1 kopen

Je kan Nutrilon Omneo 1 van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering