De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon A.R. 2

Effectief tegen spugen door:
- Voorgekookt johannesbroodpitmeel (verdikt de voeding)
~ Alleen johannesbroodpitmeel zorgt voor verdikking van de voeding in de maag
~ Vermindert de frequentie en de hoeveelheid spugen
- Caseïne: wei-eiwitverhouding 80:20 (grofvlokkig stremsel in de maag); zorgt er voor dat de voeding minder makkelijk omhoog komt uit de maag
Bevat een optimale hoeveelheid ijzer, calcium, fosfor en zink
Bevat LCP’s (DHA en AA)
~ Ter ondersteuning van de hersenontwikkeling
Bevat nucleotiden
Gemakkelijk te bereiden bij 37°C
Goede hoeveelheid en verhouding linolzuur/α-linoleenzuur

Indicatie

- Dieetvoeding voor de spugende baby (anti-regurgitatie). Wordt in combinatie met vaste voeding gegeven.
- Vanaf 6 maanden.

Gebruik van Nutrilon A.R. 2

Flesje babymelk bereiden
Een flesje Nutrilon opvolgmelk maken is heel eenvoudig. Met de handige verpakking van onze opvolgmelk kun je zelfs met één hand een flesje bereiden. Je kan dus met je kindje op je arm het flesje bereiden. Hieronder staat hoe je een flesje moet maken, maar ook op onze verpakkingen staat hoe het moet.
- Was je handen en zorg dat de fles en de speen goed schoon zijn.
- Laat gekookt water afkoelen tot handwarme temperatuur (ongeveer 37 graden Celsius) en schenk de benodigde hoeveelheid water in de fles.
- Haal het schepje losjes door het poeder en strijk het teveel af aan het handige afstrijkrandje.
- Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water.
- Draai de dop op de fles en schud tot het poeder is opgelost (ongeveer dertig seconden).
- Controleer de temperatuur van de babymelk door een druppeltje aan de binnenkant van je pols te doen.
- Berg het schepje droog op aan de binnenkant van het deksel.
- Zit er na het voeden nog een restje in de fles? Bewaar dit dan niet, maar gooi het meteen weg. 

Ingrediënten Nutrilon A.R. 2

Download de Farmaline bijsluiter voor een overzicht van de voedingswaarden.

LACTOSE (MELK), MAGERE MELK, PLANTAARDIGE OLIËN (PALMOLIE, KOOLZAADOLIE, KOKOSOLIE, ZONNEBLOEMOLIE), MALTODEXTRINE, JOHANNESBROODPITMEEL, CALCIUMCARBONAAT, VISOLIE, L-ASCORBINEZUUR, CHOLINECHLORIDE, TAURINE, SOJALECITHINE, NATRIUM-L-ASCORBAAT, IJZERSULFAAT, INOSITOL, ZINKSULFAAT, DL-Α-TOCOFERYLACETAAT, URIDINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, CYTIDINE 5’-MONOFOSFAAT, L-CYSTEINE HYDROCHLORIDE, ADENOSINE 5’-MONOFOSFAAT, INOSINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, NICOTINAMIDE, GUANOSINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, CALCIUM D-PANTOTHENAAT, PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, KOPERSULFAAT, RETINYLPALMITAAT, DL-Α-TOCOFEROL, D-BIOTINE, THIAMINEHYDROCHLORIDE, CHOLECALCIFEROL, CYANOCOBALAMINE, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, MANGAANSULFAAT, KALIUMJODIDE, FYTOMENADION, NATRIUMSELENIET.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 
€ 21,84
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon A.R. 2

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Reflux, dikkere voeding

  Wordt hier gebruikt om een wat dikkere voeding te verkrijgen voor baby, daar hij anders moeilijk drinkt. Stoelgang kan soms bij sommige kindjes constiperen, andere zijn er juist goed mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super lait pour bb

  Bebe n a plus de souci de rgo avec ce lait là je le conseille vivement

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekende melk na borstvoeding

  Uitstekende melk als aanvulling op borstvoeding in het begin en daarna als vervanging van borstvoeding. Mijn baby had inderdaad last van koliek en zeer ernstige reflux en ik was bang om te stoppen met borstvoeding, maar deze melk was meteen geschikt voor hem!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon A.R. 2 kopen

Je kan Nutrilon A.R. 2 van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Anti-Reflux melk