Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

Nutricia Flocare Ng-Sonde P.U.R Ch10 110Cm 1 stuk

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 12,51
€ 11,88 Bespaar 5%
Product niet verkrijgbaar
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

De Flocare PUR ENLock-neussonde is de meest comfortabele en geschikte oplossing als u voor een korte periode sondevoeding krijgt toegediend. De neusssonde (dun, buigzaam slangetje) wordt door de neus, via de keel en de slokdarm, naar uw maag of darmen doorgeschoven. De Flocare PUR-neussonde is voorzien van een ENLock connector. De ENLock connector verbindt de neussonde door middel van een draaisluiting (twist-lock) met een Flocare ENLock toedieningssysteem. De ENLock connector draagt bij om lekkage tegen te gaan. De Flocare PUR neussonde is gemaakt van comfortabel en huidvriendelijk materiaal, waardoor u minimale hinder ondervindt van de neussonde. De Flocare PUR neussonde wordt na 6-8 weken vervangen. Bij langer dan drie weken gebruik van sondevoeding, kunt u met uw zorgverlener bespreken of een stomiesonde geschikt is.

Gebruik

De Flocare PUR ENLock-neussonde wordt vaak gebruikt in combinatie met de Flocare Infinity voedingspomp. Deze voedingspomp is zeer compact en licht in gewicht en zorgt voor een veilige en betrouwbare toediening van de juiste hoeveelheid sondevoeding.
Nutricia Flocare Ng-Sonde P.U.R Ch10 110Cm 1 stuk
€ 12,51
€ 11,88
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Nutricia Flocare Ng-Sonde P.U.R Ch10 110Cm 1 stuk
€ 12,51
€ 11,88
Product niet verkrijgbaar

Nutricia Flocare Ng-Sonde P.U.R Ch10 110Cm kopen

Je kan Nutricia Flocare Ng-Sonde P.U.R Ch10 110Cm van het merk Nutricia , geproduceerd door NUTRICIA , bestellen in België bij FARMALINE

Nutricia