€ 42,30
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutramigen AA Poeder

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Er kan echter een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Nutramigen AA is een voeding voor baby's vanaf de geboorte.

Waarom Nutramigen AA? Gelukkig is het zeldzaam, maar soms kunnen kinderen zo heftig reageren op koemelkeiwit dat ze een extra milde hypoallergene voeding nodig hebben, zoals Nutramigen AA.

Nutramigen AA is zelfs zo mild dat, in klinische studies, 100 procent van de baby’s met koemelkallergie die deze voeding kregen geen allergische reacties of bijwerkingen ondervonden. Dat komt omdat Nutramigen AA geen koemelkeiwit bevat. Het is een elementaire voeding die is opgebouwd uit aminozuren, de bouwstenen van eiwitten.


Indicatie

Nutramigen AA is geschikt vanaf de geboorte.

* 100% koemelkvrij
* Nutramigen AA veroorzaakt geen koemelkgerelateerde allergische reacties
* Bevat belangrijke vetzuren, omega-3 (DHA) en omega-6 (ARA)

Gebruik van Nutramigen AA Poeder

Het klaarmaken van een hypoallergene flesvoeding Nutramigen AA verschilt niet van de bereidingswijze van een flesje standaard babyvoeding.

Ingrediënten Nutramigen AA Poeder

100% koemelkvrij Nutramigen AA veroorzaakt geen koemelkgerelateerde allergische reacties. Bevat belangrijke vetzuren, omega-3 (DHA) en omega-6 (ARA)

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
€ 42,30
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutramigen AA Poeder

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Perfect product Zeer snelle verzending Vriendelijk en competent personeel Oké, oké, oké, oké

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutramigen AA Poeder kopen

Je kan Nutramigen AA Poeder van het merk Nutramigen , geproduceerd door MEAD JOHNSON NUTRITION BELGIUM 0819 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij koemelkallergie
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering