€ 18,94
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutramigen 1 + LGG

Nutramigen LGG 1, Hypoallergene voeding 0-6 maanden

Borstvoeding is de beste voeding voor baby's.
Nutramigen 1 LGG is een dieetvoeding bij koemelkallergie die onder medisch toezicht moet worden gebruikt. Geschikt voor baby's van 0-6 maanden, wanneer geen borstvoeding wordt gegeven.
Zuigelingen die deze voeding krijgen, kunnen regelmatig dunne ontlasting hebben met een groenige kleur.
 
Ingredienten
Glucosestroop, plantaardige oliën (palmoleïne, kokos, soja, zonnebloemolie rijk aan oliezuur), intensief gehydrolyseerd caseïne (uit MELK), gemodificeerd maïszetmeel, calciumfosfaat, calciumcitraat, kaliumcitraat, kaliumchloride, eencellige oliën (ARA van Mortierella alpina en DHA van Crypthecodinium cohnii), natriumcitraat, L-cystine, natrium L-ascorbaat, cholinechloride, inositol. L-tyrosine, magnesiumoxide, L-tryptofaan, ijzersulfaat, taurine, Lactobacillus rhamnosus GG cultuur (0,034%), L-carnitine, DL-alfa tocoferylacetaat, zinksulfaat, ascorbinezuur, nicotinamide, calciumpantothenaat, kopersulfaat, retinylpalmitaat, mangaansulfaat, riboflavine, thiaminehydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, natrium iodide, foliumzuur, natriummolybdaat, fytomenadion, chroomchloride, D-biotine.

Allergeneninformatie
Bevat melk.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie2100 kJ / 280 kcal
Vet25 gram
  waarvan verzadigd10,7 gram
Linolzuur4,5 gram
A-linoleenzuur340 mg
Koolhydraten55 gram
  waarvan suikers6,8 gram
Eiwitten14 gram
Zout0,6 gram
Vitamine A450 ug RE
Vitamine D7,5 ug
Vitamine E6,7 mg-a-TE
Vitamine K65 ug
Vitamine C105 mg
Thiamine0,4 mg
Riboflavine0,45 mg
Niacine5 mg NE
Vitamine B60,3 mg
Foliumzuur80 ug
Vitamine B121,5 ug
Biotine15 ug
Pantotheenzuur2,5 mg
Natrium240 mg
Kalium610 mg
Chloride480 mg
Calcium570 mg
Fosfor390 mg
Magnesium50 mg
IJzer9 mg
Zink3,5 mg
Koper0,38 mg
Mangaan0,3 mg
Selenium11 ug
Chroom11 ug
Molybdeen28 ug
Jodium105 ug
Osmolariteit260 mOsm/L
Arachidonzuur170 mg
Docosahexaeenzuur85 mg
Choline120 mg
Inositol85 mg
L-carnitine12,5 mg
Taurine30 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voedingsschema

0-2 weken: <3-3,5 kg, 6 flesjes per 24 uur, 90 ml water, 3 maatschepjes.
2-4 weken: 3,5-4 kg, 5-6 flesjes per 24 uur, 120 ml water, 4 maatschepjes.
1-2 maanden: 4-5 kg, 5 flesjes per 24 uur, 150 ml water, 5 maatschepjes.
2-4 maanden: 5-6,5 kg, 4-5 flesjes per 24 uur, 180 ml water, 6 maatschepjes.
4-6 maanden: >6,5 kg, 4 flesjes per 24 uur, 210 ml water, 7 maatschepjes.
 
Bereiding
1. Was uw handen grondig. Reinig flessen, spenen, doppen en overig toebehoren met water (1 minuut in doorkokend water).
2. Kook vers water. Laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Giet de benodigde hoeveelheid water in een schone fles.
3. Voeg het benodigde aantal afgestreken schepjes poeder toe (zie voedingsrichtlijnen). Bewaar het droge maatschepje in het blik.
4. Sluit de fles, rol hem tussen uw handen en schud goed totdat het poeder volledig is opgelost. Controleerde de temperatuur aan de binnenkant van uw pols.
5. Eenmaal bereide voeding kan snel bederven. Geef de voeding direct na bereiding. Na de start van het voeding, de voeding binnen 1 uur gebruiken en niet opnieuw in de koelkast bewaren. Gooi niet opgedronken voeding weg en maak het toebehoren schoon. Vries bereide voeding niet in.
 
Bewaren
Bewaar het blik op een koele, droge plaats. Sluit het blik na opening weer goed af, bewaar het op een droge plaats en gebruik de inhoud binnen één maand. Vries het poeder niet in en vermijd blootstelling aan extreme hitte.
 
Distributeur
Mead Johnson Nutrition
Middenkampweg 2
6545 CJ Nijmegen
 
08-2015

Indicatie

- Voor zuigelingen vanaf 0 tot 6 maanden.
- Verrijkt met Lactobacillus rhamnosus GG (LGG).
- Behandeling en preventie van koemelkallergie en de verschijnselen ervan.
- Behandeling en preventie van dermatitis of atopisch eczeem met voedingsoorsprong.
- Preventie van allergische verschijnselen bij atopische familiale antecedenten.
- Behandeling van kolieken met voedingsoorsprong.
- Lactose- en sacharose-intolerantie.

Gebruik van Nutramigen 1 + LGG

1 maatschepje = 4,5 g per 30 ml water.

Ingrediënten Nutramigen 1 + LGG

glucosestroop, plantaardige oliën, caseïnehydrolysaat, gemodificeerd zetmeel, mineralen, vitaminen, L-cystine, cholinechloride, L-tyrosine, inositol, L-tryptofaan, taurine, L-carnitine, Lactobacillus rhamnosus GG cultuur (0,02 %).

Per 100 ml aan 13,6 %:

eiwitten 1,9 g, koolhydraten 7,5 g, vetten 3,4 g (linolzuur 0,61 g, linoleenzuur 54 mg), mineralen (Na 32 mg,Cl 65 mg, K 83 mg, Ca 64 mg, P 53 mg, Mg 6,8 mg, Fe 1,22 mg, Zn 0,4 8mg, Cu 51 μg, I 14,3 μg, Se 1,5 μg, Mn 41 μg, Cr 1,5 μg, Mb 3,8 μg), choline 12,9 mg, inositol 11,6 mg, taurine 4,1 mg, L-carnitine 1,7 mg, vitaminen (A 60 μg, D 1,03 μg, K 8,8 μg, C 8,2 mg, B1 0,054 mg, B2 0,061 mg, B6 0,041 mg, niacine 0,68 mg, foliumzuur 10,9 μg, B12 0,20 μg, pantotheenzuur 0,34 mg, biotine 2 μg, E 0,91 mg)

Energetische waarde: 68 kcal = 270 kJ.

Bijwerkingen van Nutramigen 1 + LGG

Voorverteerde hypoallergene eiwitten kunnen vaker ontlasting veroorzaken en kunnen ook een ander kleur hebben.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
Nutramigen 1 + LGG 400 g
€ 18,94

Laatste reviews en ervaringen met Nutramigen 1 + lgg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De voeding die mijn kleintje nodig heeft! Jammer genoeg wel duur in aankoop, maar ze zijn overal quasi even duur. De potten mochten wel gerust meer inhoud hebben, want om de vier à vijf dagen moet ik al een nieuwe pot nemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na lang zoeken bleek dit de juiste melk voor ons zoontje. Ze is wel dun, dus voor een kind met reflux wordt ze best nog ingedikt. Zijn acne is ook enorm verbeterd, maar is niet helemaal weg. Spijtig dat er geen groter formaat bestaat en ook spijtig dat het zo duur is. Dus heel goed tegen koemelk eiwit allergie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lang liggen sukkelen met de juiste pap te vinden daar mijn zoontje geen stoelgang meer maakte. Via spoed is deze mij voorgeschreven daar bleek dat hij koemelkallergie heeft en lactose intolerant was. Na het wisselen van oude melk naar deze hypoallergeen melk had ik binnen de 12 uur stoelgang. Zeer tevreden enkel duur in aankoop en ruikt niet al te fijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter bleek allergisch aan koemelkeiwit en Nutramigen biedt hiervoor de oplossing. Met Nutramigen maakten we makkelijk de overstap van borstvoeding naar flessenvoeding.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje verteerde moeilijk Nutrilon melk met krampen tot gevolg! Dit was echter heel snel voorbij met Nutramigen. Enige nadelen, nogal duur en jammer dat er geen grotere dozen bestaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte aanvullende melk voor onze baby met lactose-intolerantie. Het ruikt wel een beetje vreemd, maar met een beetje rijstpap dronk ze het tot 1 jaar!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutramigen is voor veel kinderen een uitkomst. Heb je een kind dat erg veel huilt en ogenschijnlijk last heeft van zijn/haar buik door voedsel verwerking in combinatie met slechte huid en evt reactie op luchtwegen; probeer Nutramigen!! Mij zoon huilde en krijste na elke voeding, sliep daardoor nauwelijks en was altijd onrustig. Artsen zeiden een huilbaby maar na veelvuldig aandringen bleek koemelkallergie de reden! Na 3 flessen Nutramigen nooit meer gehuild! Na anderhalf jaar weer overgestapt op gewone melk. Verzekering heeft alles vergoed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze kleine man neemt Nutramigen sinds zijn vierde week als vervanging van moedermelk. Op het begin was het wel moeilijk, o.w.v. de geur, maar hij is er aan gewend geraakt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een hele uitkomst voor ons zoontje. Hij huilt niet meer na elke voeding en ook zijn huidje is een stuk rustiger! Een echte aanrader om deze voeding te gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat mijn zoontje zoveel darmkrampjes had ben ik dit gaan gebruiken. Hij reageerde er goed op en vond het ook nog lekker. Zijn huidje werd ook veel rustiger.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is ideaal voor kinderen die intolerant zijn, maar het is redelijk duur. Niet zo lekker, maar wordt aanvaard. Handige verpakking en systeem om vochtigheid te vermijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omdat mijn man allergieën heeft , is het logisch om onze baby dit voedsel te geven, door lgg heb ik nauwelijks problemen met de spijsvertering van het klein. kan het aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een geweldig product voor kinderen die lactose intolerant zijn. Het resultaat dat je al meteen hebt na het eerste gebruik is geweldig. De baby had geen kolieken meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze melk helpt, onze kleine (3,5 maanden) weent niet meer bij het eten, slaapt beter en is veel rustiger geworden. Nadelen: het is duur en smaakt supervies (onze zoon heeft de smaak wel niet gestoord)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goede pap voor kinderen die mogelijk last hebben van een koemelkallergie en last van de darmen hebben. Met als resultaat dat ze moeilijk stoelgang kunnen maken. Met deze pap is dat bij ons kindje allemaal opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat onze zoon koemelkallergie heeft moesten we over op Nutramigen. Na enig zoeken kwamen we op de site van farmaline terrecht, de levering gaat heel snel en zorgvuldig. Na een paar weken zien we nu verbetering bij onze zoon van 3 maanden, gelukkig dat deze voeding er is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De verpakking zou wat groter mogen. Jammer dat het zo een verschillende smaak heeft, maar eens ze eraan gewent zijn gaat het wel goed. normaal in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een hele zoektocht voor de juiste pap, hebben we Nutramigen ondekt. Na 2 dagen was onze zoon, toen 4 maanden, krampvrij en kon hij weer lachend de dag door. Zeker een aanrader, spijtig dat het zo duur is.

Nutramigen 1 + LGG kopen

Je kan Nutramigen 1 + LGG van het merk Nutramigen, geproduceerd door MEAD JOHNSON NUTRITION BELGIUM 0819 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij koemelkallergie
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering