Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

Noviral Prevent 500mg 1 spray

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 8,95
€ 8,06 Bespaar 10%
Product niet verkrijgbaar
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Iedereen kent het wel: het vele hoesten en niezen in trein, tram, bus, metro en vliegtuig of andere openbare ruimten. Hierdoor kunnen andere mensen besmet worden omdat ziektekiemen zoals griepvirussen zich via de lucht verspreiden en hiermee vrij spel krijgen. In verreweg de meeste gevallen wordt een verkoudheid en/of griepvirus opgelopen door het inademen van in de lucht aanwezige ziektekiemen.

De Noviral Prevent Spray is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke poederspray, die effectief bescherming biedt tegen in de lucht aanwezige ziektekiemen die door de neus ingeademd worden. Noviral Prevent Spray werkt op deze manier preventief tegen griep en verkoudheid.

Na inhalatie van het hele fijne poeder in de Noviral Prevent Spray vormt zich een natuurlijk onzichtbaar, niet voelbaar gel laagje aan de binnenzijde van de neus. Deze beschermlaag verhindert dat ziektekiemen het lichaam kunnen binnendringen via de neusslijmvliezen. Verschillende studies hebben aangetoond dat door het op deze manier versterken van het neusslijm het mogelijk is om verkoudheid en griep te voorkomen.

Noviral Prevent Spray is eenvoudig in gebruik, beschermt binnen enkele minuten en blijft urenlang werkzaam.

Indicatie

- Iedereen die een verkoudheid of griep wil voorkomen kan Noviral Prevent Spray gebruiken.

- Ideaal voor mensen die veel reizen en/of veel in aanraking komen met andere soms minder gezonde mensen; zoals bijvoorbeeld stewards/stewardessen, forenzen, leraren, ziekenhuis medewerkers, enz.

- Noviral Prevent Spray is geschikt voor volwassenen (ook tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode) en voor kinderen vanaf 3 jaar uitsluitend onder toezicht van een volwassene.

Gebruik

Noviral Prevent Spray is heel eenvoudig in het gebruik:
1. Twee maal met de flacon op een tafel tikken om de poeder goed los te maken.
2. Daarna 1 x sprayen per neusgat: dat zorgt ervoor dat het poeder zich snel verdeelt over het bovenste gedeelte van de luchtwegen en sinussen en dat het een aantal uren effectief blijft.

Bijkomende informatie aangaande gebruik:
- Gebruik Noviral Prevent Spray voordat u zich in een (drukke of besmette) omgeving (airco, tocht) begeeft, waar de kans op in de lucht aanwezige ziektekiemen groot is, zoals b.v. het openbaar vervoer en winkelcentra.
- Voor een langdurige bescherming kan Noviral Prevent Spray 3 tot maximaal 6 maal per dag gebruikt worden.
- Noviral Prevent Spray geeft geen gewenning.

Ingrediënten

Een verpakking Noviral Prevent Spray bevat 200 verstuivingen wat voldoende is voor 1 tot 2 maanden dagelijks gebruik.

Noviral Prevent Spray bevat een 3-tal natuurlijke ingrediënten:
- cellulose poeder (van plantaardige oorsprong)
- geurloos en smaakloos knoflookpoeder extract
- pepermunt poeder

Cellulose zorgt ervoor dat er een gel laagje op het slijmvlies in de neusholte gevormd wordt waardoor de ingeademde bacteriën en griepvirussen worden “gevangen” en niet verder in het lichaam kunnen binnendringen.

Zowel knoflook als de menthol in pepermunt worden al vele jaren gebruikt als preventief middel tegen verkoudheid. Nadat de ziektekiemen in aanraking komen met het gel laagje in de neus zorgen de antibacteriële en antivirale eigenschappen van deze 2 bestanddelen ervoor dat de bacteriën en virussen worden geneutraliseerd en het lichaam dus niet binnendringen.

Het knoflookextract in Noviral is praktisch geurloos, waardoor je er nauwelijks iets van ruikt bij het gebruik. De pepermunt geeft bovendien het gevoel van het openen van de luchtwegen waardoor een verstopte neus weer open gaat.

Waarschuwing

- Na opening van de flacon is de inhoud nog 3 maanden werkzaam.
- Gebruik Noviral Prevent Spray tenminste 3x per dag bij symptomen van verkoudheid, zodat er continu een laagje gel aan de binnenkant van de neus aanwezig is. Hierdoor blijft de beschermlaag intact en komt de antivirale werking van het knoflook extract het beste tot zijn recht.
- Maximaal gebruik is 6 x per dag.
Noviral Prevent 500mg 1 spray
€ 8,95
€ 8,06
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Noviral Prevent 500mg 1 spray
€ 8,95
€ 8,06
Product niet verkrijgbaar

Noviral Prevent 500mg kopen

Je kan Noviral Prevent 500mg van het merk Noviral , geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE