De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Novalac Novarice Poeder

Novalac Novarice is een speciale formule op basis van rijst-eiwitten. Deze is qua voedingswaarde volledig en is geschikt voor baby's die lijden aan voedselallergiën zoals koemelkeiwit en soja.

Novarice is ook geschikt voor zuigelingen met een lactose-intollerantie of een eiwit malabsorptie.

Novarice dekt alle voedingsbehoeften van zuigelingen vanaf de geboorte. Na de leeftijd van 6 maanden maakt Novalac deel uit van de gevarieerde voeding van uw kind in overeenstemming met uw arts.

Een arts raadplegen voor de invoering van melkproteinen of soja is noodzakelijk. (melkgranen, zuivelproducten, eten met soja olie of soja lecithine etc)

 • 100% plantaardige eiwitten
 • Op grote schaal gehydrolyseerde rijst eiwitten
 • Lactose-vrij
 • Hartige groentensmaak
 • Aangevuld met Nucleotides
Nucleotiden zijn energie-arme voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in moedermelk. Zij zijn deel van het celvermenigvuldigingsproces en zijn daarom belangrijk voor het groeiproces van de baby. Sommige wetenschappelijke tests laten ook blijken dat ze het immuunsysteem versterken.

Gebruik van Novalac Novarice Poeder

1 schepje poeder = 4,5 g per 30 ml water

Ingrediënten Novalac Novarice Poeder

Maltodextrines, plantaardige oliën(palm, koolzaad, zonnebloem, kopra, anti-oxidant: tocoferolen), hydrolysaat van rijstproteïnen, zetmeel, emulgatoren: citroenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren, tricalciumfosfaat, kaliumhydroxide, L-lysine hydrochloride, vitaminen( A, D3, E, K1, B1, B2, B6, B12, C, niacine, biotine, foliumzuur, panthoteenzuur), magnesuimcitraat, calciumfosfaat, choline bitrataat, L-tryptofaan, tricalcium citraat, calcium hydroxide, taurine, ijzersulfaat, inositol, zinksulfaat, cytidine-5, monofosfaat, L-carnitine, dinatrium uridine-5 - monofosfaat, adenosine-8 - monofosfaat, dinatrium inosine-5 - monofosfaat, dinatrium guanosine-5 - monofosfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kalium iodide.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
Novalac Novarice Poeder 800 g
€ 26,59

Laatste reviews en ervaringen met Novalac novarice poeder

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons dochtertje had plots uitslag en diarree. Bij een vermoeden van koemelkallergie hebben wij verschillende paps geprobeerd. Onze apotheek raadde deze aan en onze dochter drinkt terug goed en is gezond!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ideale oplossing voor ons zoontje met koemelkallergie. Hij drinkt deze melk zeer graag. Al verschillende melken geprobeerd (Nutramigen,...) maar hij bleef hier steeds op reageren. Bij deze melk zijn krampjes en andere ongemakken verleden tijd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter na 4 maand novarice gegeven wegens aanhoudende extreme krampen en mega-protjes! Krampen meteen verdwenen! De pap moet wel goed geschud worden voor ze oplost, ze heeft nu ook wel heel waterachtige kaka (vaak body mee vervangen). Bij de eerste pap trok ze wel een raar gezichtje, maar nu smullen maar. Ze zal nog wel even moeten combineren met omeprazole. Maar in het algemeen wat een verademing!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij moesten overschakelen naar novalac novarice op aanraden van de dokter op vermoeden van koemelkeiwitten allergie. Sinds de omschakeling merken we echt een verschil bij ons zoontje. Hij is veel rustiger en heeft minder last van krampjes. Hij drinkt de melk graag, ook al ruikt ze een beetje anders dan zijn vorige melk. Het poeder lost minder goed op, maar door het even te laten staan en dan opnieuw te schudden lukt het wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed alternatief voor baby's met koemelkeiwitallergie. Minpuntjes: smaakt helemaal niet zo lekker, baby heeft het echt moeten leren drinken? Gelukkig smult baby er nu wel van!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd snelle levering, goed verpakt en verzorgd, goedkoper dan de apotheek in de buurt. Ik bestel meestal alleen hier.. superbedankt voor de goede service
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hebben lang gezocht achter de juiste melk voor onze kleine man nadat hij 10w non- stop huilde na zijn voedingen.. Uiteindelijk was de novalac novarice de oplossing die we zochten. Moeilijke is wel dat dit een pap is die bijna door geen enkele speen gaat. We hebben alles geprobeerd en ook telkens met de nodige tutten om nu met tommee tippee te werken en zelf een grotere opening te maken in de tut... Voldoende opwarmen en even laten staan lijkt nu ook goed te werken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze melk nu 3 maanden. Refluxklachten zijn aanzienlijk beter met de Novarice. Is ook een dikke pap, waardoor het spuwen minder is. Wel is de stoelgang enorm plat en waterig (diarree) en heeft onze zoon er enorm veel krampen van. Dus het is nog niet de ideale oplossing!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Onterecht aangeraden door kinderartsen. Novalac is een nieuw merk en bij onze baby gaf dit groene vreselijk stinkende ontlasting! Niet te harden. Geen aanrader wat ons betreft! En veel te duur! Nutramigen is dan een veel betere keuze of in ons geval gewoonweg Nutrilon pepti lactosevrij.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De levering is zeer vlot verlopen! De pot kunstvoeding staat als reserve in de kast, aangezien ons zoontje (met koemelkallergie) nog steeds borstvoeding krijgt. Eens dit op z'n einde loopt zal de pot gebruikt worden. Hopelijk aanvaardt hij deze melk ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste drie maanden had ons dochter last van hevige krampen. Veel verwisseld van pap maar niets mocht helpen, tot we Novarice geprobeerd hebben. Een pap zonder lactose en melkeiwitten. Na drie dagen waren al die vorige papjes uitgewerkt en had onze dochter geen last meer van krampen. De nachten werden ook rustiger. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  perfect in orde en vlotte levering! tenslotte goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek en wordt aan huis geleverd ... ideaal dus voor de werkende ouder!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dikke melk die moeilijk mengt maar voor ons zoontje de ideale melk. Toen bleek dat hij een koemelkallergie had, eerst Nutramigen geprobeerd, maar deze wilde hij niet drinken. Sinds hij 10 weken is, drinkt hij de novarice en hier is hij goed mee. Enige nadeel is dat hij van deze melk gecontipeerd is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  smaakt en ruikt helaas niet goed. mijn dochter houdt er niet van. maar het zou een goed product zijn voor mensen met allergieën. ik ga het misschien later nog gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje heeft er minder van nodig dan van zijn vorige melk (soja), we hoeven er ook geen johannesbroodpitmeel meer in te doen want zijn maagje verdraagt dit veel beter.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De "verbeterde formule" is in de praktijk helemaal geen verbetering! De poeder klontert zo vreselijk dat we elke flesvoeding na bereiding nog eens moeten zeven voor ons kindje er kan van drinken. Als we dat niet doen raakt de speen telkens weer verstopt. De reactie van novalac "dan moet je de speen groter maken of een andere speen kopen" We zijn op zoek naar een andere voeding die geschikt is voor ons kindje... heel jammer want voorheen waren we altijd tevreden over novalac novarice.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gebruikt voor mijn baby die een melk en soya allergie heeft. Dit is het enige product dat geen melk ingrediënten bevat. Tot nu toe heeft mijn baby geen enkele allergische reactie op deze formule, bovendien is het ook gemakkelijk te verteren en haar stoelgang is niet waterachtig. Ik ben blij dat dit product doet wat er in de informatie verteld wordt. Hierdoor voldoet het zeker aan mijn hoge verwachtingen. Bedankt Farmaline voor de snelle levering.

Novalac Novarice Poeder kopen

Je kan Novalac Novarice Poeder van het merk Novalac, geproduceerd door MENARINI BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Groeimelk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij koemelkallergie
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij koemelkallergie
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij moeilijke vertering
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering