€ 54,00
€ 42,66
Bespaar 21% (€ 11,34)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Orgitan Care

NORGITAN CARE is geschikt om op verschillende niveaus in te werken voor een optimale bescherming van de darm, door de complementaire werking van 5 probioticastammen. Dit enerzijds dankzij de zeer hoge opneembaarheid van deze 5 specifieke substanties en anderzijds door de equilibratie van de vijf probioticastammen die in optimale synergie werken.

Gebruik van Orgitan Care

NORGITAN CARE moet oraal ingenomen worden. De tabletten kunnen gekauwd of doorgeslikt worden en hebben een ananassmaak. 1 tablet per dag. Of volgens deskundig advies. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingsupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen,noch een gezonde levensstijl. Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.

Ingrediënten Orgitan Care

INGREDIENTEN Levende probiotica Per tablet S. thermophilus 0,50 mld. B. longum 0,38 mld. L. acidophilus 0,54 mld. L. rhamnosus 0,38 mld. B. lactis 0,46 mld. Hulpstoffen Fructo-oligosaccharides (FOS); Vulmiddelen: MC cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC); Zoetstoffen: Isomalt, Sucrose; Smeermiddel: Magnesiumstearaat; Aroma: Ananas; Anti-oxydant: Ascorbinezuur (Vit. C) NUTRITIONELE WAARDEN Per tablet Lipiden 0 mg Koolhydraten 700 mg Eiwitten 0 mg Energetische waarde 2 Kcal Natrium 0 mg Ascorbinezuur (Vit. C) 15 mg Probiotica 2,3 mld.

Bijwerkingen van Orgitan Care

ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING NORGITAN CARE kan tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt. INTERACTIES MET VOEDING Er zijn geen interacties gekend met andere voedingsmiddelen.BEINVLOEDING VAN DE RIJVAARDIGHEID EN HET VERMOGEN OM MACHINES TE BEDIENEN NORGITAN CARE heeft geen invloed op de rijvaardigheid en op het vermogen om machines te bedienen.

Waarschuwing

Bewaren in de originele verpakking en niet boven de 25°C. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Orgitan Care 90 tabletten
€ 54,00
€ 42,66

Laatste reviews en ervaringen met Orgitan care

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is echt een geweldig product. Deze werkstoffen/bacterieën hebben een beschermlaagje en worden dus tenminste niet allemaal afgebroken voor ze je darmen kunnen bereiken, waardoor dit product echt wel beter werkt dan sommige andere probiotica. En ik merk echt veel verschil en zal dit product zeker blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang nam ik Imodium om mijn chronische diarree tegen te gaan. Op een dag raadde een apotheker uit Koksijde mij aan om dit voedingssupplement te nemen. Hij heeft me wel verwittigd dat het maanden zou duren eer ik een verschil zou merken. Nu, 6 maanden later, begin ik verbetering vast te stellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orgitan care tabletten wordt in onze familie gebruikt voor gevoelige darmen te kalmeren. Bij het innemen van ant-biotica gebruiken we het zeker om onze darmflora terug op punt te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden met de bestellingen die ik al geplaatst heb. Ze worden goed en correct afgeleverd op een zeer korte tijd. Prijs is dan ook nog interessant met de min 10%.

Orgitan Care kopen

Je kan Orgitan Care van het merk B+Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora