€ 25,95
€ 18,17
Bespaar 30% (€ 7,78)
Promotie 30% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van New Nordic Blue Berry Eyebright

Ogen en gezichtsvermogen
 
Blue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.
 
De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties.  Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.
 

Indicatie

Kan helpen bij het handhaven van gezonde macula van het oog
 

Gebruik van New Nordic Blue Berry Eyebright

2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd.
 

Ingrediënten New Nordic Blue Berry Eyebright

Vulmiddel (microkristallijne cellulose), Bosbessenextract (Vaccinium myrtillus L.), Ogentroostextract (Euphrasia officinalis L.), Afrikaantjesextract (Tagetes erecta L.), stabilisator (vernet natriumcarboxymethylcellulose), omhulling (hydroxypropylméthylcellulose, plantaardig magnesiumstearaat, arabische gom, talc, glycerine), mineralen (zinkoxide, kopersulfaat), vitamin (retinylacetaat), antiklontermiddel (siliciumdioxide).
 

Bijwerkingen van New Nordic Blue Berry Eyebright

 

Waarschuwing

 • Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.
 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.
 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • Het product niet gebruiken als de blisterstrip stuk is of als ermee geknoeid is.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
Koel en droog bewaren (max 24°C)
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
 
€ 25,95
€ 18,17

Laatste reviews en ervaringen met New Nordic Blue Berry Eyebright

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nieuw product

  Ben er maar pas aan begonnen en zie uit naar het resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  New Nordic Blue Berry Eyebright 60 tabletten

  Sedert enkele weken begon ik met New Nordic Blue Berry tabletten omdat mijn zicht achteruitging. Men vertelde me de heilzame werking van dit product. Aanvankelijk stond ik er een beetje sceptisch tegenover, temeer omdat het na een 2-tal weken geen resultaat gaf. Bij mijn 2de bestelling en enkele weken later begon ik toch merkbaar een verschil te ondervinden: mijn zicht is al verbetert, alsook mijn nachtblindheid is sterk afgenomen. Intussen heb ik opnieuw een bijkomende bestelling gedaan want ik geloof nu dat het écht ondersteuning biedt voor een beter algemeen zicht. Als ik door die tabletten minder mijn bril moet gebruiken, is dat natuurlijk bijzonder goed meegenomen. Het is wat mij betreft het proberen waard maar het resultaat laat wel een tijdje op zich wachten. Maar is dit zo niet bij alle voedingssupplementen? Ik ben in elk geval overtuigd en tevreden met het beloofde resultaat!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  5 van 10 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ben dit product nog niet zo lang aan het gebruiken dus kan nu nog niet echt zeggen of het helpt. Had gelezen dat blauwe bes heel goed zou zijn voor de ogen daarom dat ik dit product nu gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?

New Nordic Blue Berry Eyebright kopen

Je kan New Nordic Blue Berry Eyebright van het merk New Nordic , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling New Nordic of via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen