Nestlé NAN Verzadiging 2 800 g poeder

€ 14,90
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Indicatie

Heeft je baby altijd honger? Lijkt hij nooit genoeg te hebben en vraagt hij alweer om gevoed te worden amper twee uur na de laatste drinkbeurt? Dan heb je het geluk om een goede eter in huis te hebben!
 
NAN Verzadiging 2 geeft je baby een voldaan gevoel dankzij de toevoeging van aardappelzetmeel.
 
Calorische aanbreng identiek aan de andere NAN zuigelingenvoedingen (67 kcal/100ml)
 
Deze melk bevat een unieke combinatie van ingrediënten die beantwoorden aan de specifieke voedingsbehoeften van baby's in de overgangsfase.
 
Moedermelk is de ideale voeding voor zuigelingen. Raadpleeg je arts voor je beslist om dit product te gebruiken. Het is belangrijk dat je kindje een gevarieerde, evenwichtige voeding krijgt en er een gezonde levensstijl op na houdt.

Vanaf 6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN Verzadiging 2

Magere melk, wei-eiwitten (melk), lactose (melk), aardappelzetmeel, palmoleïne, weipermeaat (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumcitraat, maïszetmeel, kaliumcitraat, calciumfosfaat, sojalecithine, magnesiumchloride, natriumcitraat, vitamines, C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12, natriumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, Bifidus (BL) cultuur, thermophilus cultuur, kopersulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide,

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
Nestlé NAN Verzadiging 2 800 g poeder
€ 14,90

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan verzadiging 2

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden van deze melk ! Onze zoon sliep enorm slecht en na de 1ste keer een fles verzadiging te drinken sliep hij zeker 3 uren langer ! Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede flessenvoeding. Hij is wel dikker dan gewone flesvoeding, daarom extra goed schudden wanneer je een flesje maakt zodat er geen dikke klonters inzitten

Nestlé NAN Verzadiging 2 kopen

Je kan Nestlé NAN Verzadiging 2 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk voor hongerige baby's