€ 21,37
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN Sensitive

NAN® Sensitive is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om kolieken te verminderen. Hij kan ook gebruikt worden in geval van diarree. Hypoallergeen, NAN® Sensitive vermindert het risico op allergie.
NAN® Sensitive moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
NAN® Sensitive is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Sensitive is niet bestemd voor parenteraal gebruik.

Indicatie

Lactose-arme melk voor zuigelingen die last hebben van kolieken, diarree of opgezetheid. Kan vanaf de geboorte gebruikt worden.

Gebruik van Nestlé NAN Sensitive

Ingrediënten Nestlé NAN Sensitive

Maltodextrine, lactose (melk), enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, palmoleïne, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, visolie, L-arginine, kaliumfosfaat, olie van mortierella alpina, natriumhydroxide, vitamines (C, E, A, pantotheenzuur, niacine, D, B1, B2, B6, foliumzuur, K, biotine, B12), natriumchloride, L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, zuurteregelaar: citroenzuur; taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, cultuur (L.reuteri), kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide.     
*Lactobacilus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB.

Bijwerkingen van Nestlé NAN Sensitive

NAN® Sensitive is niet bestemd voor parenteraal gebruik.
Tegenindicaties in geval van: allergie aan koemelkeiwitten, galactosemie,congenitale intolerantie voor lactose, tekort aan galactokinase,malabsorptievan glucose en galactose, maltoseintolerantie. 

Waarschuwing

Tegenindicaties in geval van: allergie aan koemelkeiwitten,galactosemie,congenitale intolerantie voor lactose, tekort aangalactokinase,malabsorptievan glucose en galactose, maltoseintolerantie.

€ 21,37

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN Sensitive

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede pap

  Ik heb de pap al 6 maanden en ik moet zeggen ze is geweldig men dochtertje had eerst dat ze vaak terug gaf maar nu met deze pap niet meer

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  lijkt te werken tegen krampen...

  Mijn zoon had hevige krampen gedurende de 6 weken, en na een maand van nan-gevoeligheid en in combinatie met andere middelen (probiotica, simeticone, massages, massages, broeken, ketel), verdween zijn krampen op een nogal onverwachte manier rond de 3 maanden. daarom ben ik er blij mee en omdat hij ze graag drinkt houd ik ze wel een beetje zeker.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nan evolia

  Goed product, snelle levering

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN Sensitive kopen

Je kan Nestlé NAN Sensitive van het merk Nestlé NAN , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering