€ 2,09
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN OPTIPRO 2+

Waarom NAN OPTIPRO Groeimelk 2+ aan je kind geven? 
Je kind groeit en heeft specifieke voedingsbehoeften. Deze vloeibare melk draagt bij aan het geven van een stevige basis aan je kind voor het leven, dankzij:
 • IJzer draagt bij aan de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.
 • Vitamine A en C die zijn immuunsysteem ondersteunen.
 • Vitamine D en calcium die bijdragen aan de ontwikkeling van de botten.
 • Natuur, zonder vanille, bevordert het goede eetgewoonten.
Als je 500ml groeimelk per dag geeft, is dit een ideale aanvulling bij een gevarieerde voeding.

Indicatie

Groeimelk voor kindjes vanaf 2 jaar

Gebruik van Nestlé NAN OPTIPRO 2+

Gebruiksklaar! Zowel koud als warm te gebruiken.
• Handen goed wassen alvorens de maaltijd van uw kind te bereiden. Alleen zeer zuiver gerei gebruiken. Niet gebruiken indien voor het openen de verpakking reeds beschadigd is.
• De doos goed schudden voor gebruik.
• Bij warm gebruik, op een zacht vuur of in de microgolfoven opwarmen zonder te laten koken en de temperatuur controleren alvorens aan uw kind te geven.
• De gewenste portie NAN OPTIPRO Groeimelk onmiddellijk aan uw kind geven en de niet verbruikte restjes van de zuigfles of het kopje niet bewaren.
Bewaring: voor het openen, de doos op kamertemperatuur bewaren. Eens geopend, de doos goed afgesloten in de koelkast bewaren en de resterende inhoud binnen 48 uur gebruiken.

Ingrediënten Nestlé NAN OPTIPRO 2+

Ingrediënten: water, magere melk, lactose (melk), maltodextrine, wei-eiwitconcentraat (melk), palmoleïne, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumfosfaat, calciumcitraat sojalecithine, kaliumcitraat, natriumchloride, magnesiumchloride, vitamines (C, niacine, E, B5, A, B1, B6, D, K, foliumzuur, biotine), ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat.

Allergenen:
Melk, soja

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 2,09

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN OPTIPRO 2+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Onze peuter houdt ervan!

  Ons zoontje heeft de eerste 8.5 maanden borstvoeding gekregen. Gedurende die periode kregen we van onze apotheker de raad om langzaam over te schaken naar flesjesmelk met Nan Evolia. Dat hebben we gedaan, en dat ging prima. Sindsdien zijn we bij Nan Optipro gebleven; eerst de poedervorm, dan de vloeibare 1+ versie tot 2 jaar, en nu de vloeibare 2+ versie. Ons zoontje drinkt zijn melkje supergraag, en wij hebben het gevoel dat we een goede en gezonde keuze gemaakt hebben, ook naar vitaminen toe.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Very good milk

  My son likes it very much.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  lekkere groeimelk

  Nan opti pro 2+ is een groeimelk die geen toegevoegde suikers of smaakstoffen bevat. Deze is heel handig in gebruik en gemakkelijk overal me naartoe te nemen. Dochtertje drinkt deze het liefst. En werd aangeraden door kind en gezin deze verder te gebruiken tot zeker een leeftijd van 3 jaar.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN OPTIPRO 2+ kopen

Je kan Nestlé NAN OPTIPRO 2+ van het merk Nestlé NAN , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Groeimelk