Nestlé Vloeibare Groeimelk 3Jaar+ 1 l

Nestlé  
0 Reviews
  Schrijf een review
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé Vloeibare Groeimelk 3Jaar+

Nestlé® heeft een compleet assortiment groeimelk ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 3 jaar.
 
Waarom Groeimelk 3+?
 
Je kind groeit… maar heeft specifieke voedingsbehoeften en deze verschillen van deze van een volwassenen. NESTLÉ Groeimelk 3+ is de melksmaak waar je baby dol op is, met:
 
  •  IJZER dat bijdraagt tot zijn cognitieve ontwikkeling 
  •  CALCIUM en vitamine D voor een sterk beendergestel
  •  13 VITAMINEN die bijdragen tot het normaal functioneren van het immuunsysteem 
 
Gebruiksklare groeimelk, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar als aanvulling op een gevarieerde voeding. Zowel koud als warm te gebruiken.
Als je 500ml groeimelk per dag geeft, is dit een ideale aanvulling bij een gevarieerde voeding.

Indicatie

Groeimelk voor kindjes vanaf 3 jaar

Gebruik van Nestlé Vloeibare Groeimelk 3Jaar+

Hygiëneraadgevingen: Handen goed wassen alvorens een hoeveelheid Groeimelk 2+ voor uw kind te bereiden. Alleen zeer zuiver gerei gebruiken. Niet gebruiken indien voor het openen de verpakking beschadigd is.
BELANGRIJK: Het niet correct gebruiken en/of bewaren van het product houdt risico’s in voor de gezondheid van uw kind. Volg strikt de instructies. Het is belangrijk voor uw kind om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Nestlé Vloeibare Groeimelk 3Jaar+

magere melk, water, maltodextrine, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, lactose (melk), zonnebloemoilie, suiker, maïszetmeel, minerale zouten (calciumcitraat, magnesiumcitraat, ijzersulfaat, zinksulfaat, kaliumjodide), emulgator: sojalecithine; zuurteregelaar: natriumcarbonaten; vitamines (C, niacine, E, pantotheenzuur, B6, B2, A, foliumzuur, biotine, K, D, B12), aroma: vanilline.

Allergenen:
Melk, lactose, soja

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 2,50

Nestlé Vloeibare Groeimelk 3Jaar+ kopen

Je kan Nestlé Vloeibare Groeimelk 3Jaar+ van het merk Nestlé , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Groeimelk